TABLO AYNI KİŞİLER FARKLI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2017 - 17:56, Güncelleme: 08.07.2017 - 17:56
 

TABLO AYNI KİŞİLER FARKLI

Son günlerde hemen hemen her trafik ışıklarında karşımıza çıkıyorlar. Kimi su satıyor kimi de mendil... Sürücüler ise tedirgin, çünkü aniden yola atlayan minikler, üç kuruş kazanmak için hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye sokuyor.
HABER CANER KILIÇ Manisa’da, son günlerde trafiğin yoğun olduğu caddelerde ve hatta çevre yolundakağıt mendil ve su satan ilk okul ve orta okul çağındaki çocuklar tehlike saçıyor.8-9 yaşlarındaki çocuklar, üç kuruş kazanmak için kırmızı ışıkta bekleyen araçların aralarına girerek, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kimi okul harçlıklarını çıkarmak için kimi de aile bütçelerine katkı sağlamak için yaptıklarını söylüyor. Bazı noktalarda, yaşça oldukça büyük kişilerin de adeta tehlikeye su ve mendil satması, acı tabloyu ortaya çıkarıyor. YAŞITLARI OYUN OYNUYOR Bazı noktalarda grup halinde mendil satan çocuklara kimi araç sürücüleri tepki gösterirken, kimileri de acıyarak yardımcı olmak istiyor. Çoğu 8-9 yaşlarında ve paranın ne olduğunun farkında bile olmayan çocuklar, yaşıtları evlerinde oyuncaklarla oynarken, onlar mendil ve su satabilmek için hayatlarını riske atıyor. SURİYELİLER DE EKLENİNCE SAYI ARTTI Türkiye'nin son dönemlerde büyük göçler alması ve Manisa'daki Suriyeli vatandaşların yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda, sokakta bu işi yapmaya mecbur bırakılan çocukların sayısı bir hayli artış gösterdi.  
Son günlerde hemen hemen her trafik ışıklarında karşımıza çıkıyorlar. Kimi su satıyor kimi de mendil... Sürücüler ise tedirgin, çünkü aniden yola atlayan minikler, üç kuruş kazanmak için hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye sokuyor.
HABER
CANER KILIÇ

Manisa’da, son günlerde trafiğin yoğun olduğu caddelerde ve hatta çevre yolundakağıt mendil ve su satan ilk okul ve orta okul çağındaki çocuklar tehlike saçıyor.8-9 yaşlarındaki çocuklar, üç kuruş kazanmak için kırmızı ışıkta bekleyen araçların aralarına girerek, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kimi okul harçlıklarını çıkarmak için kimi de aile bütçelerine katkı sağlamak için yaptıklarını söylüyor. Bazı noktalarda, yaşça oldukça büyük kişilerin de adeta tehlikeye su ve mendil satması, acı tabloyu ortaya çıkarıyor.

YAŞITLARI OYUN OYNUYOR
Bazı noktalarda grup halinde mendil satan çocuklara kimi araç sürücüleri tepki gösterirken, kimileri de acıyarak yardımcı olmak istiyor. Çoğu 8-9 yaşlarında ve paranın ne olduğunun farkında bile olmayan çocuklar, yaşıtları evlerinde oyuncaklarla oynarken, onlar mendil ve su satabilmek için hayatlarını riske atıyor.

SURİYELİLER DE EKLENİNCE SAYI ARTTI
Türkiye'nin son dönemlerde büyük göçler alması ve Manisa'daki Suriyeli vatandaşların yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda, sokakta bu işi yapmaya mecbur bırakılan çocukların sayısı bir hayli artış gösterdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.