TARİHİN AĞIRLIĞI MOBİLYADA TREND OLDU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2017 - 10:42, Güncelleme: 18.07.2017 - 10:42
 

TARİHİN AĞIRLIĞI MOBİLYADA TREND OLDU

Düğün sezonunun başlaması ile birlikte, yeni evlenecek çiftleri de alışveriş heyecanı sardı. Bu yıl, modern hayatın hafifliği yerine, tarihin ağırlığı salonlara buyur edildi.
HABER CANER KILIÇ Günümüzde modern dekorasyon her yıl yeni stiller, alt temalar üretiyor. Desenler, çizgiler, renkler, modeller sürekli yenileniyor. Dekorasyondaki her moda akım, birkaç yıl geçmeden yerini yenilerine bırakıyor. Yeni evlenecek çiftlerin bazıları ise dekorasyonda klasikten vazgeçmiyor. Bu tarzı benimseyenler modern mobilyaları soğuk buluyor. Ancak, ev dekorasyonlarında özellikle son yıllarda giderek daha da yaygınlaşan tasarım tarzlarından biri de Osmanlı havası yaratan mobilyalar ve klasik spor. Renklerde de mavi, yeşil, gri ve kahverengiye dönüş var. GEÇMİŞE DÖNÜŞ VAR Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde uzun yıllardır hizmete veren Çağ Mobilya’nın yetkilisi Emre Ergüler bu yılın mobilya trendleri hakkında bilgi verdi. En çok tercih edilen renkleri, tarzları anlatan Ergülerşu açıklamalarda bulundu; “1 buçuk 2 yıldır sattığımız ürünlere chester ile başladık. Osmanlı koltukları ve yavaş yavaş klasik spora dönüyoruz. Gençlerimizin, orta yaşlı genç kısmın tercih ettiği, Osmanlı koltuğu ve klasik koltuklarımız da vardır. Renklerde de mavi, yeşil, gri ve kahverengi’ ye dönüş vardır. Yavaş yavaş kışa da dönüyoruz.  Ama bizim en çok sattığımız Osmanlı klasik koltuk takımıdır. Yaklaşık 50 takım sattık. Memnun kalabileceğiniz bir üründür. Anneannelerimizin ve dedelerimizin koltuğudur.” DÜĞÜNCÜ PAKETTE HEDİYELER Mobilyaların fiyatlarına da değinen Ergüler; “Şuan da koltuk takımlarımız 2 bin 500 TL’den başlayıp 5 bin 500 TL bitiyor. Ama farak takımlarının veya Atatürk takımları fiyatlarımız da 5 bin TL ile 10bin TLarasıdır. Yatak odalarımızın fiyatları 3 bin 500 ile 11 bin TL’dir. Ama bir de şu var; Düğüncü paketimizin içinde; yatak odası, koltuk takımı, yemek odası 7 bin 990 TL ‘den başlayıp 28 bin TL’ye kadar çıkacak yelpazemiz var ve bu yelpazenin içinde hediyelerimiz de vardır. Hediyeleri müşterilerin tercihi doğrultusunda yapıyoruz. Düğüncü paketinin içinde genç arkadaşlarımıza verdiğimiz hediyeler; Yatak odası için yatak bazası, koltuk takımına sehpa, vestiyer , ayakkabılık ve mutfak masası firma olarak hediye ediyoruz. En iyi koltuk, yatak odası ve yemek odası 30 bin TL’ ye kadar çıkar. Müşteriyi hiç kırmadan peşin fiyatına Temmuz ayı itibaren 12 ile 15 ay vade yapıyoruz.”diye konuştu.  
Düğün sezonunun başlaması ile birlikte, yeni evlenecek çiftleri de alışveriş heyecanı sardı. Bu yıl, modern hayatın hafifliği yerine, tarihin ağırlığı salonlara buyur edildi.
HABER
CANER KILIÇ


Günümüzde modern dekorasyon her yıl yeni stiller, alt temalar üretiyor. Desenler, çizgiler, renkler, modeller sürekli yenileniyor. Dekorasyondaki her moda akım, birkaç yıl geçmeden yerini yenilerine bırakıyor. Yeni evlenecek çiftlerin bazıları ise dekorasyonda klasikten vazgeçmiyor. Bu tarzı benimseyenler modern mobilyaları soğuk buluyor. Ancak, ev dekorasyonlarında özellikle son yıllarda giderek daha da yaygınlaşan tasarım tarzlarından biri de Osmanlı havası yaratan mobilyalar ve klasik spor. Renklerde de mavi, yeşil, gri ve kahverengiye dönüş var.

GEÇMİŞE DÖNÜŞ VAR
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde uzun yıllardır hizmete veren Çağ Mobilya’nın yetkilisi Emre Ergüler bu yılın mobilya trendleri hakkında bilgi verdi. En çok tercih edilen renkleri, tarzları anlatan Ergülerşu açıklamalarda bulundu; “1 buçuk 2 yıldır sattığımız ürünlere chester ile başladık. Osmanlı koltukları ve yavaş yavaş klasik spora dönüyoruz. Gençlerimizin, orta yaşlı genç kısmın tercih ettiği, Osmanlı koltuğu ve klasik koltuklarımız da vardır. Renklerde de mavi, yeşil, gri ve kahverengi’ ye dönüş vardır. Yavaş yavaş kışa da dönüyoruz.  Ama bizim en çok sattığımız Osmanlı klasik koltuk takımıdır. Yaklaşık 50 takım sattık. Memnun kalabileceğiniz bir üründür. Anneannelerimizin ve dedelerimizin koltuğudur.”

DÜĞÜNCÜ PAKETTE HEDİYELER
Mobilyaların fiyatlarına da değinen Ergüler; “Şuan da koltuk takımlarımız 2 bin 500 TL’den başlayıp 5 bin 500 TL bitiyor. Ama farak takımlarının veya Atatürk takımları fiyatlarımız da 5 bin TL ile 10bin TLarasıdır. Yatak odalarımızın fiyatları 3 bin 500 ile 11 bin TL’dir. Ama bir de şu var; Düğüncü paketimizin içinde; yatak odası, koltuk takımı, yemek odası 7 bin 990 TL ‘den başlayıp 28 bin TL’ye kadar çıkacak yelpazemiz var ve bu yelpazenin içinde hediyelerimiz de vardır. Hediyeleri müşterilerin tercihi doğrultusunda yapıyoruz. Düğüncü paketinin içinde genç arkadaşlarımıza verdiğimiz hediyeler; Yatak odası için yatak bazası, koltuk takımına sehpa, vestiyer , ayakkabılık ve mutfak masası firma olarak hediye ediyoruz. En iyi koltuk, yatak odası ve yemek odası 30 bin TL’ ye kadar çıkar. Müşteriyi hiç kırmadan peşin fiyatına Temmuz ayı itibaren 12 ile 15 ay vade yapıyoruz.”diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.