TÜRK KIZILAYI VATAN VE MİLLET SEVDASIYLA AYAKTA KALDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 10:50, Güncelleme: 07.03.2018 - 10:50
 

TÜRK KIZILAYI VATAN VE MİLLET SEVDASIYLA AYAKTA KALDI

Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, yaptığı çalışmalar ile Türkiye genelinde kendinden sıkça söz ettiren Türk Kızılayı Manisa Şubesi Başkanı Cemal Kahraman’ı ve Türk Kızılayı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi’yi ziyaret etti.
HABER ASUDE ONAR Manisa genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlar, kan bağışları ve bilgilendirmeler ile çok fazla kitleye hitap eden Türk Kızılayı Manisa şubesi; sosyal sorumluluk projelerinde her zaman kendilerine destek olmaya hazır olan Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Yumrukaya’yı ve ETV&Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı ağırladı. Ziyarette konuşan Erdinç Yumrukaya, Türk Kızılayı’nın Türkiye sınırlarını aşarak ihtiyacı olan herkese yardım götürmesinin çok büyük bir güç olduğunu vurguladı. Yumrukaya konuşmalarına şu sözlerle devam etti; “Bin yılı aşkın süredir hem kendi milletine hem de sınırları aşarak ihtiyaç sahiplerine el uzatan Türk Kızılayı bizler için çok büyük bir değer. Tabii yaşanmasını istemediğimiz çok fazla üzücü olayda olabiliyor doğal afet, savaş, salgın hastalıklar, açlık… Bu dönemlerde elimizden tutabilecek bir gücün varlığı bilmek gerçekten çok önemli. Her ilde Türk Kızılayı’nın şubeleri var ama bugün Türkiye’nin en doğusundan en batısına herhangi bir olay olsa tüm Kızılay şubeleri ve gönüllüler oraya yardım götürmek için seferber oluyor. Bu kurum gerçekten vatan ve millet sevdası ile bunca zaman ayakta kaldı. Türk Kızılayı da devletimiz gibi sonsuza dek var olmalıdır.Bugün bizleri ağırlayarak, bize Manisa’da ki Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında bilgi veren Sayın Cemal Kahramanlar ve Sayın Cengiz Yurdabekçi’ye çok teşekkür ederim” dedi.     
Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya, yaptığı çalışmalar ile Türkiye genelinde kendinden sıkça söz ettiren Türk Kızılayı Manisa Şubesi Başkanı Cemal Kahraman’ı ve Türk Kızılayı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi’yi ziyaret etti.
HABER
ASUDE ONAR


Manisa genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan yardımlar, kan bağışları ve bilgilendirmeler ile çok fazla kitleye hitap eden Türk Kızılayı Manisa şubesi; sosyal sorumluluk projelerinde her zaman kendilerine destek olmaya hazır olan Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya’yı, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Yumrukaya’yı ve ETV&Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı ağırladı. Ziyarette konuşan Erdinç Yumrukaya, Türk Kızılayı’nın Türkiye sınırlarını aşarak ihtiyacı olan herkese yardım götürmesinin çok büyük bir güç olduğunu vurguladı. Yumrukaya konuşmalarına şu sözlerle devam etti; “Bin yılı aşkın süredir hem kendi milletine hem de sınırları aşarak ihtiyaç sahiplerine el uzatan Türk Kızılayı bizler için çok büyük bir değer. Tabii yaşanmasını istemediğimiz çok fazla üzücü olayda olabiliyor doğal afet, savaş, salgın hastalıklar, açlık… Bu dönemlerde elimizden tutabilecek bir gücün varlığı bilmek gerçekten çok önemli. Her ilde Türk Kızılayı’nın şubeleri var ama bugün Türkiye’nin en doğusundan en batısına herhangi bir olay olsa tüm Kızılay şubeleri ve gönüllüler oraya yardım götürmek için seferber oluyor. Bu kurum gerçekten vatan ve millet sevdası ile bunca zaman ayakta kaldı. Türk Kızılayı da devletimiz gibi sonsuza dek var olmalıdır.Bugün bizleri ağırlayarak, bize Manisa’da ki Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında bilgi veren Sayın Cemal Kahramanlar ve Sayın Cengiz Yurdabekçi’ye çok teşekkür ederim” dedi. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.