TÜRK YILDIZLARI TIRI MANİSA’DA!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 14:19, Güncelleme: 17.04.2017 - 14:19
 

TÜRK YILDIZLARI TIRI MANİSA’DA!

Türkiye Cumhuriyeti'nin gökyüzündeki milli takımı, Hava Kuvvetleri’ninakrobasi timi Türk Yıldızları'nın resmi tanıtım ürünlerinin satışa sunulduğu; TY-STORE'a ait satışaracı bugün Manisa’da. TY-STORE' de satışa sunulan ürünlerden elde gelirin bir kısmı, şehit ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na bağışlanacak.
HABER NURGÜL YILMAZ Türk Yıldızları  Tırı ile Türkiye’nin 81 ilini gezdikleri bilgisini veren  Türk Yıldızları Etkinlik Ekibi, “Türk Yıldızları Akrobasi Ekibinin, etkinlik ve tanıtım faaliyetlerine ilişkin,ürün satışlarını gerçekleştiriyoruz.  Tanıtım ve satış maksatlı olan faaliyet çalışmamızda, Türk Yıldızları Etkinlik TIR’larımız ile Türkiye çapında her yere gidiyoruz. Etkinlik TIR’larımız; Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu BölgesindeTürk Yıldızları’nın lisanslı ürün satışını gerçekleştirmektedir.Bunun yanı sıra tam donanımlı Etkinlik TIR’ımızda, Türk Yıldızlarına ait yayınlar yapılmaktadır.Türk Yıldızları etkinlik ve satış TIR’ından elde edilen gelir, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olan Kartal Vakfına bağışlanmaktır.Satışı gerçekleştirilen her ürün; Kartal Vakfı tarafından şehit aileleri ve gazi yakınlarına bağışlanmaktadır. Etkinlik tırımızda satışa sunulan ürünleri; tekstil ve aksesuar ürün çeşitleri,posterler ve maketler olarak belirledik. TY-STORE'a ait aracımız 17 Nisan Pazartesi ve  21 Nisan Cuma gününe kadar;  Akhisar, Celal Bayar Üniversitesi  ve Salihli mevkiinde halkımızın hizmetine sunulacaktır”  açıklamasını yaptı.    
Türkiye Cumhuriyeti'nin gökyüzündeki milli takımı, Hava Kuvvetleri’ninakrobasi timi Türk Yıldızları'nın resmi tanıtım ürünlerinin satışa sunulduğu; TY-STORE'a ait satışaracı bugün Manisa’da. TY-STORE' de satışa sunulan ürünlerden elde gelirin bir kısmı, şehit ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na bağışlanacak.
HABER
NURGÜL YILMAZ


Türk Yıldızları  Tırı ile Türkiye’nin 81 ilini gezdikleri bilgisini veren  Türk Yıldızları Etkinlik Ekibi, “Türk Yıldızları Akrobasi Ekibinin, etkinlik ve tanıtım faaliyetlerine ilişkin,ürün satışlarını gerçekleştiriyoruz.  Tanıtım ve satış maksatlı olan faaliyet çalışmamızda, Türk Yıldızları Etkinlik TIR’larımız ile Türkiye çapında her yere gidiyoruz. Etkinlik TIR’larımız; Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu BölgesindeTürk Yıldızları’nın lisanslı ürün satışını gerçekleştirmektedir.Bunun yanı sıra tam donanımlı Etkinlik TIR’ımızda, Türk Yıldızlarına ait yayınlar yapılmaktadır.Türk Yıldızları etkinlik ve satış TIR’ından elde edilen gelir, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olan Kartal Vakfına bağışlanmaktır.Satışı gerçekleştirilen her ürün; Kartal Vakfı tarafından şehit aileleri ve gazi yakınlarına bağışlanmaktadır. Etkinlik tırımızda satışa sunulan ürünleri; tekstil ve aksesuar ürün çeşitleri,posterler ve maketler olarak belirledik. TY-STORE'a ait aracımız 17 Nisan Pazartesi ve  21 Nisan Cuma gününe kadar;  Akhisar, Celal Bayar Üniversitesi  ve Salihli mevkiinde halkımızın hizmetine sunulacaktır”  açıklamasını yaptı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.