YAPIŞTIRICI HIRSIZLARI!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2017 - 12:58, Güncelleme: 19.12.2017 - 12:58
 

YAPIŞTIRICI HIRSIZLARI!

Hırsızlar, Manisa’da bir sayacının iş yerine girdi. İçerde ayakkabı imalatında kullanılan 1 teneke yapıştırıcıyı alan hırsızlar, geldikleri gibi çıkarak izlerini kaybettirdi.
HABER TURAN IŞIK Sayacının iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pencere demirini kırarak bir sayacıya ait işyerine camdan girdiler. Edinilen bilgilere göre; hırsızlar içeride yarım saat oturduktan sonra iş yerinde bulunan, ayakkabı yapımında kullanılan bir teneke yapıştırıcı ilacı alarak ortadan kayboldu. Sabah iş yerine gelen çalışanlar, pencere korkuluğunun kırıldığını görünce şok oldular. Olayı anlatan iş yeri çalışanları “Kaç kezdir bu işyerine giriyorlar, tenekelerle yapıştırıcıları alıp gidiyorlar.” diyerek, buralarda emniyet ekiplerin sık sık dolaşmasını, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanarak gerekli cezayı verilmesini istedi. ​
Hırsızlar, Manisa’da bir sayacının iş yerine girdi. İçerde ayakkabı imalatında kullanılan 1 teneke yapıştırıcıyı alan hırsızlar, geldikleri gibi çıkarak izlerini kaybettirdi.

HABER
TURAN IŞIK


Sayacının iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pencere demirini kırarak bir sayacıya ait işyerine camdan girdiler. Edinilen bilgilere göre; hırsızlar içeride yarım saat oturduktan sonra iş yerinde bulunan, ayakkabı yapımında kullanılan bir teneke yapıştırıcı ilacı alarak ortadan kayboldu. Sabah iş yerine gelen çalışanlar, pencere korkuluğunun kırıldığını görünce şok oldular. Olayı anlatan iş yeri çalışanları “Kaç kezdir bu işyerine giriyorlar, tenekelerle yapıştırıcıları alıp gidiyorlar.” diyerek, buralarda emniyet ekiplerin sık sık dolaşmasını, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanarak gerekli cezayı verilmesini istedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.