YASA DIŞI OLDU!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2017 - 09:46, Güncelleme: 07.07.2017 - 09:46
 

YASA DIŞI OLDU!

Dershanelerin kapatılmasının ardından,Etüt Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerinede son verildi. Ancak, bazı etüt merkezlerinin hala kayıt aldığı konusunda,kendilerine birtakım şikayetlerin ulaştığını belirten Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, vatandaşları uyardı. Dernekbaş;“Milli Eğitim Bakanlığı literatüründe etüt merkezleri kalkmıştır. Halkımız, bu konuda mağdur olmamak için kesinlikle bunlara itibar etmesin.”dedi.
HABER CANER KILIÇ Dershanelerin kapatılmasının ardından, Kanun Hükmünde Kararname ile Etüt Eğitim Merkezleri de sistemden çıkarıldı. Etüt Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine 1 Temmuz 2017 itibariyle son verildi. MEB, etüt merkezlerine 29 Temmuz 2017 tarihine kadar, standartlara uygun başka bir özel eğitim kurumuna dönüşüm hakkı tanıdı. DERNEKBAŞ VATANDAŞLARI UYARDI Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, vatandaşları uyardı. Dernekbaş; “Etüt merkezlerinin bir kısımları bize müracaat ettiler. Dönüşümleri devam etmektedir ancak 29 Temmuz’dan itibaren dönüşmeyen kurumlar resen kapatılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı literatüründe etüt merkezleri kalkmıştır. Vatandaşlarımızın burada özellikle uyarmak istiyorum; Birtakım şikayetler alıyoruz. Etüt merkezlerinin devam ettiği veya kayıtlar yapıldığı konusunda birtakım duyumlar alıyoruz. Bu konuda halkımız mağdur olmamaları için kesinlikle bunlara itibar etmesinler.”dedi. SADECE TEK DALDA KURSLAR VERİLEBİLECEKCanlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Özel eğitim kursları hakkında da bilgiler veren Dernekbaş uyarılarını sürdürdü.İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ; “Daha önceki yıllarda dershaneler vardı. Dershaneleri kapattık ve özel öğretim kurslarına dönüştürdük. Özel eğitim kurslarında beş bilim dalı vardı. Bu, bir bilim dalına indi. Örneğin;  Matematik dalında eğitim verilecekse sadece matematik dalında verilecektir. Vatandaşlarımızdan birkaç dalda kurs vereceğiz diyerek kayıt alabilirler, ücret alabilirler, bu asla mümkün değildir. Bu konuda da vatandaşlarımızı uyarıyoruz.” diye konuştu. MANİSA’DA EĞİTİM ÖĞRETİM KALİTESİ TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE Manisa’da eğitim-öğretim başarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Dernekbaş, son olarak şu sözlere yer verdi; “Bakanlığımız ciddi çalışmalar yaptı. Okullarımızda destekleme ve yetiştirme kurslarımızı açtık ve 2017 Eğitim-Öğretim yılında, Manisa olarak 80 bin öğrenci destekleme ve yetiştirme kurslarımıza devam etti.  2 yıldır gördük ki, bu kurslarda devam eden öğrencilerimizin her geçen yıl Manisa olarak, gerek TEOG sınavlarında gerekse üniversite netlerimiz her geçen gün artmaktadır. Bir öğrencimiz TEOG’da Türkiye genelinde % 2’lik dilime girilebilirken, Manisa’da % 3’lük dilime girildi. Bu ne demektir; Manisa’da eğitim öğretim kalitesi Türkiye ortalamasının üzerindedir. Bir diğer konu ise üniversite sınavlarında Türkiye genelinde netler 4 net artarken Manisa’da 7.8 net artmıştır. Bu da destekleme ve yetiştirme kurslarına amacına ulaştığını gerek cevapta gerekse üniversite sınavında Manisa’da göstermiştir. Bu destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alan tüm öğretmenlerimizi müdürlerimizi yöneticilerimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu her geçen yıl daha da güzel olacak. Bu konuda vatandaşlarımızın herhangi bir endişeye kapılmasına gerek yoktur.”      
Dershanelerin kapatılmasının ardından,Etüt Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerinede son verildi. Ancak, bazı etüt merkezlerinin hala kayıt aldığı konusunda,kendilerine birtakım şikayetlerin ulaştığını belirten Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, vatandaşları uyardı. Dernekbaş;“Milli Eğitim Bakanlığı literatüründe etüt merkezleri kalkmıştır. Halkımız, bu konuda mağdur olmamak için kesinlikle bunlara itibar etmesin.”dedi.
HABER
CANER KILIÇ


Dershanelerin kapatılmasının ardından, Kanun Hükmünde Kararname ile Etüt Eğitim Merkezleri de sistemden çıkarıldı. Etüt Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine 1 Temmuz 2017 itibariyle son verildi. MEB, etüt merkezlerine 29 Temmuz 2017 tarihine kadar, standartlara uygun başka bir özel eğitim kurumuna dönüşüm hakkı tanıdı.

DERNEKBAŞ VATANDAŞLARI UYARDI
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, vatandaşları uyardı. Dernekbaş; “Etüt merkezlerinin bir kısımları bize müracaat ettiler. Dönüşümleri devam etmektedir ancak 29 Temmuz’dan itibaren dönüşmeyen kurumlar resen kapatılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı literatüründe etüt merkezleri kalkmıştır. Vatandaşlarımızın burada özellikle uyarmak istiyorum; Birtakım şikayetler alıyoruz. Etüt merkezlerinin devam ettiği veya kayıtlar yapıldığı konusunda birtakım duyumlar alıyoruz. Bu konuda halkımız mağdur olmamaları için kesinlikle bunlara itibar etmesinler.”dedi.

SADECE TEK DALDA KURSLAR VERİLEBİLECEK
Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Özel eğitim kursları hakkında da bilgiler veren Dernekbaş uyarılarını sürdürdü.İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ; “Daha önceki yıllarda dershaneler vardı. Dershaneleri kapattık ve özel öğretim kurslarına dönüştürdük. Özel eğitim kurslarında beş bilim dalı vardı. Bu, bir bilim dalına indi. Örneğin;  Matematik dalında eğitim verilecekse sadece matematik dalında verilecektir. Vatandaşlarımızdan birkaç dalda kurs vereceğiz diyerek kayıt alabilirler, ücret alabilirler, bu asla mümkün değildir. Bu konuda da vatandaşlarımızı uyarıyoruz.” diye konuştu.

MANİSA’DA EĞİTİM ÖĞRETİM KALİTESİ TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE
Manisa’da eğitim-öğretim başarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Dernekbaş, son olarak şu sözlere yer verdi; “Bakanlığımız ciddi çalışmalar yaptı. Okullarımızda destekleme ve yetiştirme kurslarımızı açtık ve 2017 Eğitim-Öğretim yılında, Manisa olarak 80 bin öğrenci destekleme ve yetiştirme kurslarımıza devam etti.  2 yıldır gördük ki, bu kurslarda devam eden öğrencilerimizin her geçen yıl Manisa olarak, gerek TEOG sınavlarında gerekse üniversite netlerimiz her geçen gün artmaktadır. Bir öğrencimiz TEOG’da Türkiye genelinde % 2’lik dilime girilebilirken, Manisa’da % 3’lük dilime girildi. Bu ne demektir; Manisa’da eğitim öğretim kalitesi Türkiye ortalamasının üzerindedir. Bir diğer konu ise üniversite sınavlarında Türkiye genelinde netler 4 net artarken Manisa’da 7.8 net artmıştır. Bu da destekleme ve yetiştirme kurslarına amacına ulaştığını gerek cevapta gerekse üniversite sınavında Manisa’da göstermiştir. Bu destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alan tüm öğretmenlerimizi müdürlerimizi yöneticilerimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu her geçen yıl daha da güzel olacak. Bu konuda vatandaşlarımızın herhangi bir endişeye kapılmasına gerek yoktur.”
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.