YASAK VE TEHLİKE DİNLEMİYORLAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2017 - 09:17, Güncelleme: 29.06.2017 - 09:17
 

YASAK VE TEHLİKE DİNLEMİYORLAR

Barajlardan, Manisa’daki sulama kanal ve kanaletlerine su bırakıldı. Sıcaklardan bunalan civar mahallelerdeki çocuklar ise çözümü sulama kanallarına girmekte buldu. Çocukların yanı sıra, Suriye uyruklu kadınların da, pis suya aldırış etmeden sulama kanallarına girmesi objektiflere yansıdı.
HABER TURAN IŞIK Geçtiğimiz yıllarda çocukların adeta kendilerini ölüme atarcasına kanallara girmesi sonucu, üzücü olaylar da yaşanmıştı. Çocukların sulama kanallarına girmesiyle can kayıpları dahi yaşanmış ve bu konuda yetkililer uyarılarda bulunmuştu. Hatta valilik emriyle bazı mahallerdeki çocukların haftanın belirli günlerinde havuzlara götürülmesi sağlanmıştı. 2017 yılı sulama sezonu nedeniyle barajların kapıları açılınca, sulama kanalları dolmaya başladı. Suyu gören çocuklar yine uyarılara ve tehlikelere aldırış etmeden kanallara girmeye başladı.   SURİYELİ SIĞINMACILAR DA SULAMA KANALLARINA GİRİYOR Sulama kanalının geçtiği Turgut Özal, Adnan Menderes, Ahmet Bedevi, Fevzi Çakmak mahallelerinde ikamet eden Suriye uyruklu mültecilerin de serinlemek için, çözümü tehlikeli sularda aradığı görüntülendi. Kendilerinin görüntülediğini gören Suriye uyruklu sığınmacılar, her türlü uyarılara rağmen elbiseleri ile kanalın pis sularına girmeyi sürdürürdüler.   ÖNLEMLER DAHİ YETERSİZ KALDI Mahallelerin içinden geçen sulama kanallarının çevresi tel örgü ve demir kafeslerle kapatılmasına rağmen, kimliği belirsiz kişilerce tel örgüler koparıldı. Adeta akrobatik hareketler yaparak suya atlayan çocuklar, kendilerini tehlikeye attıklarının farkında bile olmadan, hem serinleyip hem de eğlenceli zamanlar geçirmeye çalışıyor.  
Barajlardan, Manisa’daki sulama kanal ve kanaletlerine su bırakıldı. Sıcaklardan bunalan civar mahallelerdeki çocuklar ise çözümü sulama kanallarına girmekte buldu. Çocukların yanı sıra, Suriye uyruklu kadınların da, pis suya aldırış etmeden sulama kanallarına girmesi objektiflere yansıdı.
HABER
TURAN IŞIK


Geçtiğimiz yıllarda çocukların adeta kendilerini ölüme atarcasına kanallara girmesi sonucu, üzücü olaylar da yaşanmıştı. Çocukların sulama kanallarına girmesiyle can kayıpları dahi yaşanmış ve bu konuda yetkililer uyarılarda bulunmuştu. Hatta valilik emriyle bazı mahallerdeki çocukların haftanın belirli günlerinde havuzlara götürülmesi sağlanmıştı. 2017 yılı sulama sezonu nedeniyle barajların kapıları açılınca, sulama kanalları dolmaya başladı. Suyu gören çocuklar yine uyarılara ve tehlikelere aldırış etmeden kanallara girmeye başladı.
 
SURİYELİ SIĞINMACILAR DA SULAMA KANALLARINA GİRİYOR
Sulama kanalının geçtiği Turgut Özal, Adnan Menderes, Ahmet Bedevi, Fevzi Çakmak mahallelerinde ikamet eden Suriye uyruklu mültecilerin de serinlemek için, çözümü tehlikeli sularda aradığı görüntülendi.
Kendilerinin görüntülediğini gören Suriye uyruklu sığınmacılar, her türlü uyarılara rağmen elbiseleri ile kanalın pis sularına girmeyi sürdürürdüler.


 
ÖNLEMLER DAHİ YETERSİZ KALDI
Mahallelerin içinden geçen sulama kanallarının çevresi tel örgü ve demir kafeslerle kapatılmasına rağmen, kimliği belirsiz kişilerce tel örgüler koparıldı. Adeta akrobatik hareketler yaparak suya atlayan çocuklar, kendilerini tehlikeye attıklarının farkında bile olmadan, hem serinleyip hem de eğlenceli zamanlar geçirmeye çalışıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.