YATACAK YERİ YOK !

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2017 - 08:43, Güncelleme: 08.12.2017 - 08:43
 

YATACAK YERİ YOK !

Eşi ve kayınvalidesi tarafından dışarı atıldığını iddia eden 3 çocuk babası, 42 yaşındaki Tamer Yalçın sokakta kaldı. Çaresiz adam yatacak yeri olmadığı için bir minibüs içerisinde, tek bir battaniyeye sarılarak yatıyor. Yalçın,  “soğukta üşüyorum” diyerek kendisine yardım eli uzatılmasını istedi.
Denge Gazetesi muhabiri  sokakta kaldığını iddia eden Tamer Yalçın’a ulaştı. Nurlupınar Mahallesi’ndeki evinden eşi ve kayınvalidesi tarafından dışarı atıldığı iddia eden Tamer Yalçın; Bu soğuk kış günlerinde Şehitler Mahallesinde bir minibüs içerisinde, koltuklarda yatıyor. Yalçın  “soğukta üşüyorum” diyerek kendisine yardım eli uzatılmasını istedi. NEDEN SOKAĞA ATILDI? Önce Şehitler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bir kahvehane önünde sandalyelerde sabahladığını belirten Tamer Yalçın, neden sokaklarda kaldığını Denge Muhabirine anlattı. Tamer Yalçın, “Ben Aslen Balıkesirliyim 20 yıl iç güveysi olarak evli kaldım. Bir yıl önce eşimle resmi olarak boşandık, ancak aynı evde kalıyorduk. Üç çocuğum var, ehliyetim var, servis şoförlüğü yapıyor evimin geçimini güzelce sağlıyor eve para götürüyordum, iyiydik “KAZA SONRASI SAKAT KALDIM DIŞARI ATILDIM” Üç ay önce Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yakınlarındaki hemzemin geçitte trafik kazası geçirdim.  Bir araç çarptı, 26 gün yoğun bakımda yattım.  Belimde ve bacağımda platin var. Sakat kaldım, çalışamayınca hurda kağıt toplamaya başladım.  Tabi gelirim az olunca da eve az para götürdüm.  bu kez eşim ve kayın validem evde huzursuzluk çıkararak; ‘seni bu evde istemiyoruz’ diyerek dışarı attılar.  Bende el arabamla yine kağıt topluyorum.  Ancak kalacak yerim yok.  Şehitler Mahallesi’nde bir kahvehaneye sığındım.  Allah razı olsun kahve işletmecisi ve Nurlupınar Mahallesi eski muhtarı sahip çıktı.  Geçici olarak bir minibüsün içerisinde kalmamı sağladılar”  diye konuştu.  “ÜŞÜYORUM”  Minibüs içerisinde koltuklar üzerinde bir tek battaniyeye sarılarak bu soğuk günlerde yaşamaya  çalışan 3 çocuk babası Tamer Yalçın “başta Sayın valimizden ve Manisalı hayırseverlerden para istemiyorum. Hurdacılık ve karton toplayarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Ancak soğuk kış günleri geldi. Çok üşüyorum, bana yardım edin” dedi 
Eşi ve kayınvalidesi tarafından dışarı atıldığını iddia eden 3 çocuk babası, 42 yaşındaki Tamer Yalçın sokakta kaldı. Çaresiz adam yatacak yeri olmadığı için bir minibüs içerisinde, tek bir battaniyeye sarılarak yatıyor. Yalçın,  “soğukta üşüyorum” diyerek kendisine yardım eli uzatılmasını istedi.

Denge Gazetesi muhabiri  sokakta kaldığını iddia eden Tamer Yalçın’a ulaştı. Nurlupınar Mahallesi’ndeki evinden eşi ve kayınvalidesi tarafından dışarı atıldığı iddia eden Tamer Yalçın; Bu soğuk kış günlerinde Şehitler Mahallesinde bir minibüs içerisinde, koltuklarda yatıyor. Yalçın  “soğukta üşüyorum” diyerek kendisine yardım eli uzatılmasını istedi.
NEDEN SOKAĞA ATILDI?
Önce Şehitler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bir kahvehane önünde sandalyelerde sabahladığını belirten Tamer Yalçın, neden sokaklarda kaldığını Denge Muhabirine anlattı. Tamer Yalçın, “Ben Aslen Balıkesirliyim 20 yıl iç güveysi olarak evli kaldım. Bir yıl önce eşimle resmi olarak boşandık, ancak aynı evde kalıyorduk. Üç çocuğum var, ehliyetim var, servis şoförlüğü yapıyor evimin geçimini güzelce sağlıyor eve para götürüyordum, iyiydik
“KAZA SONRASI SAKAT KALDIM DIŞARI ATILDIM”
Üç ay önce Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yakınlarındaki hemzemin geçitte trafik kazası geçirdim.  Bir araç çarptı, 26 gün yoğun bakımda yattım.  Belimde ve bacağımda platin var. Sakat kaldım, çalışamayınca hurda kağıt toplamaya başladım.  Tabi gelirim az olunca da eve az para götürdüm.  bu kez eşim ve kayın validem evde huzursuzluk çıkararak; ‘seni bu evde istemiyoruz’ diyerek dışarı attılar.  Bende el arabamla yine kağıt topluyorum.  Ancak kalacak yerim yok.  Şehitler Mahallesi’nde bir kahvehaneye sığındım.  Allah razı olsun kahve işletmecisi ve Nurlupınar Mahallesi eski muhtarı sahip çıktı.  Geçici olarak bir minibüsün içerisinde kalmamı sağladılar”  diye konuştu. 
“ÜŞÜYORUM” 
Minibüs içerisinde koltuklar üzerinde bir tek battaniyeye sarılarak bu soğuk günlerde yaşamaya  çalışan 3 çocuk babası Tamer Yalçın “başta Sayın valimizden ve Manisalı hayırseverlerden para istemiyorum. Hurdacılık ve karton toplayarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Ancak soğuk kış günleri geldi. Çok üşüyorum, bana yardım edin” dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.