YIKILAN OKUL YENİDEN HAYAT BULACAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2018 - 08:39, Güncelleme: 02.07.2018 - 08:39
 

YIKILAN OKUL YENİDEN HAYAT BULACAK

Manisa’da, 2 yıl önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen Cumhuriyet İlkokulu’nun inşaatına yeniden başlanıyor.
HABER ÖZLEM ŞAHİN Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ndeki eski Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu binası, iki yıl önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkıldı.  Yıkılan okulun öğrencileri, mahalledeki başka okullarda eğitim öğretimlerini sürdürdü. Öğrencilerin ve velilerinin bir an önce yapılması için beklediği okulun, zemin etüt çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yeni okul binasının görsel projesi alana asılarak, inşaatın başlayacağı duyuruldu. Okul binasının yeniden yapılacağına dair pankartı gören mahalle sakinleri, okul inşaatının bir an önce bitirilmesini ve öğrencilerinin okullarına kavuşmasını istedi.    
Manisa’da, 2 yıl önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen Cumhuriyet İlkokulu’nun inşaatına yeniden başlanıyor.
HABER
ÖZLEM ŞAHİN
Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’ndeki eski Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu binası, iki yıl önce depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkıldı.  Yıkılan okulun öğrencileri, mahalledeki başka okullarda eğitim öğretimlerini sürdürdü. Öğrencilerin ve velilerinin bir an önce yapılması için beklediği okulun, zemin etüt çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yeni okul binasının görsel projesi alana asılarak, inşaatın başlayacağı duyuruldu. Okul binasının yeniden yapılacağına dair pankartı gören mahalle sakinleri, okul inşaatının bir an önce bitirilmesini ve öğrencilerinin okullarına kavuşmasını istedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.