YOĞUN SİS ÇOK SAYIDA TRAFİK KAZASINA NEDEN OLDU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2017 - 09:20, Güncelleme: 19.01.2017 - 09:20
 

YOĞUN SİS ÇOK SAYIDA TRAFİK KAZASINA NEDEN OLDU

Görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düşen Manisa-Akhisar yolunda 5 ayrı noktada zincirleme kaza meydana geldi, 13 araç kazaya karıştı. Bu kazalarda 4 kişi yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
HABER TURAN IŞIK Manisa-İstanbul yolu üzerinde içerisinde Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un bulunduğu araç kaza yaptı. Kaza, İzmir-İstanbul yolu üzerindeki Selimşahlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanı Akyol'un bulunduğu araç kaza yaptı. Manisa Devlet Hastanesine kaldırılan Bilgin ve Akyol'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.   4 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZA Şehzadeler İlçesi Yeniköy mahalle çıkışı, Karaağaçlı yol kavşağı yakınında yoğun sisten dolayı kavşakta bekleyen araca, arkadan seyir halindeki 3 araç çarptı. 4 araçlı kazada yaralı olmazken, araçlarda büyük oranda maddi hasar meydana geldi.   5 AYRI NOKTADA ZİNCİRLEME KAZA Diğer kazalar ise Akhisar istikametinden Selimşahlar Mahallesi kavşağı yakınında, aniden sis içerisine giren bir aracın yavaşlamasından dolayı, başka iki araç arkadan çarparak kazaya neden oldular.   13 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI Bir diğer kaza ise, yine Akhisar istikametinden Manisa yönüne seyir halinde olan araçların karıştığı zincirleme kazalar oldu. Kazalardan dolayı hafif yaralılara 112 acil sağlık ekipleri müdahale ederken, yolda uzun kuyruklar oluştu. Trafik ve Jandarma ekipleri kaza yapan araçları kaldırarak yolu trafiğe açmaya çalıştılar. Trafik ekiplerinden edinilen bilgilerde; Manisa Akhisar arası duble yolda 5 ayrı noktada 13 araç kazaya karıştı. Bu kazalarda 4 kişi yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi. TRAFİK EKİPLERİ SÜREKLİ UYARILARDA BULUNDU Trafik ekipleri kavşaklarda sürücüleri sesli uyarı cihazlarla uyararak sisin yoğun olduğu yerlerde yavaş gitmeleri ve önlerindeki araçları yakın takip etmemeleri yönünde uyarılarda bulundular.
Görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düşen Manisa-Akhisar yolunda 5 ayrı noktada zincirleme kaza meydana geldi, 13 araç kazaya karıştı. Bu kazalarda 4 kişi yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
HABER
TURAN IŞIK
Manisa-İstanbul yolu üzerinde içerisinde Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un bulunduğu araç kaza yaptı. Kaza, İzmir-İstanbul yolu üzerindeki Selimşahlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanı Akyol'un bulunduğu araç kaza yaptı. Manisa Devlet Hastanesine kaldırılan Bilgin ve Akyol'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
4 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZA
Şehzadeler İlçesi Yeniköy mahalle çıkışı, Karaağaçlı yol kavşağı yakınında yoğun sisten dolayı kavşakta bekleyen araca, arkadan seyir halindeki 3 araç çarptı. 4 araçlı kazada yaralı olmazken, araçlarda büyük oranda maddi hasar meydana geldi.
 
5 AYRI NOKTADA ZİNCİRLEME KAZA
Diğer kazalar ise Akhisar istikametinden Selimşahlar Mahallesi kavşağı yakınında, aniden sis içerisine giren bir aracın yavaşlamasından dolayı, başka iki araç arkadan çarparak kazaya neden oldular.
 
13 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI
Bir diğer kaza ise, yine Akhisar istikametinden Manisa yönüne seyir halinde olan araçların karıştığı zincirleme kazalar oldu. Kazalardan dolayı hafif yaralılara 112 acil sağlık ekipleri müdahale ederken, yolda uzun kuyruklar oluştu. Trafik ve Jandarma ekipleri kaza yapan araçları kaldırarak yolu trafiğe açmaya çalıştılar. Trafik ekiplerinden edinilen bilgilerde; Manisa Akhisar arası duble yolda 5 ayrı noktada 13 araç kazaya karıştı. Bu kazalarda 4 kişi yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

TRAFİK EKİPLERİ SÜREKLİ UYARILARDA BULUNDU
Trafik ekipleri kavşaklarda sürücüleri sesli uyarı cihazlarla uyararak sisin yoğun olduğu yerlerde yavaş gitmeleri ve önlerindeki araçları yakın takip etmemeleri yönünde uyarılarda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.