YUNUSEMRE KAYMAKAMI YUMRUKAYA'YI AĞIRLADI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2017 - 09:31, Güncelleme: 21.02.2017 - 09:31
 

YUNUSEMRE KAYMAKAMI YUMRUKAYA'YI AĞIRLADI

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Atama Kararnamesi ile Balıkesir-Karesi Kaymakamlığından Manisa- Yunusemre Kaymakamlığı’na atanan Ahmet Erdoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Yaklaşık 2 ay önce Manisa’da Yunusemre Kaymakamı olarak göreve başlayan Ahmet Erdoğdu, Manisa’da Denge Gazetesi ile Manisa hakkındaki izlenimlerini paylaştı; “Bende bir Egeliyim. 68 yılında Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde doğdum. İlk ve ortaokulumu ailemin yanında okuduktan sonra yüksek öğrenimimi İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat bölümünde tamamladım. 91 yılında Kaymakamlık görevime başladım, yaklaşık 26 yıldır memleketimize hizmet ediyoruz. Isparta, Batman, Ardahan, Amasya, Balıkesir gibi bir çok ilimizde kaymakamlık görevini üstlendim. Manisa’da göreve başlamadan önce bir Egeli olarak fikrim vardı ama Manisa’yı dışarıdan tanıyordum çok fazla ziyaret etme olanağım olmamıştı.Manisa hem  bölgemizin hem de ülkemizin sanayileşmiş ve gelişmiş illerinden bir tanesidir. Coğrafi konumu açısından da oldukça iyi bir iklime sahip.  Sanayisi, tarımı ve turizmi ile her türlü imkana sahip.  Manisa’da göreve başladığım 15 Aralık tarihinden itibaren STK’lar, yerel yönetimler, iş çevreleri ve bürokrasinin yakın ilgisini görmekten kendi adıma çok mutluyum. Bakanlığımızın bana Manisa’yı takdir etmiş olmasından çok memnunum. İnşallah Manisalıların destekleriyle kendi görev alanımızın içerisinde Manisa için elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. “ dedi.   YUMRUKAYA; “SAYIN KAYMAKAMIMIZ MANİSA'DA GÜZEL İŞLER YAPACAK” Ahmet Erdoğdu’nun Yunusemre Kaymakamlığı’na atanmasından sonra kendisini ziyaret etmek için bir müddet beklediğini belirten Yumrukaya; “Kaymakamımız Manisamıza geldikten sonra kendisini Manisa aşığı birçok kişi ziyaret etti; STK’lar, Yerel yönetimler, bürokratlarımız ve iş adamlarımız. Ben bir müddet beklemek istedim. Sayın Kaymakamımız Egeli olmasına rağmen Manisa’yı ve Manisalıları yakından tanısın istedim. Kaymakamımız kendisini ziyaret etme talebimi kabul etti. Ben kendisine tekrardan Manisa’ya hoş geldiniz diyorum ve kendisi ile Manisa adına nice güzel işler yapacağımızı umuyorum.” Dedi.    
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Atama Kararnamesi ile Balıkesir-Karesi Kaymakamlığından Manisa- Yunusemre Kaymakamlığı’na atanan Ahmet Erdoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Yaklaşık 2 ay önce Manisa’da Yunusemre Kaymakamı olarak göreve başlayan Ahmet Erdoğdu, Manisa’da Denge Gazetesi ile Manisa hakkındaki izlenimlerini paylaştı; “Bende bir Egeliyim. 68 yılında Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde doğdum. İlk ve ortaokulumu ailemin yanında okuduktan sonra yüksek öğrenimimi İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat bölümünde tamamladım. 91 yılında Kaymakamlık görevime başladım, yaklaşık 26 yıldır memleketimize hizmet ediyoruz. Isparta, Batman, Ardahan, Amasya, Balıkesir gibi bir çok ilimizde kaymakamlık görevini üstlendim. Manisa’da göreve başlamadan önce bir Egeli olarak fikrim vardı ama Manisa’yı dışarıdan tanıyordum çok fazla ziyaret etme olanağım olmamıştı.Manisa hem  bölgemizin hem de ülkemizin sanayileşmiş ve gelişmiş illerinden bir tanesidir. Coğrafi konumu açısından da oldukça iyi bir iklime sahip.  Sanayisi, tarımı ve turizmi ile her türlü imkana sahip.  Manisa’da göreve başladığım 15 Aralık tarihinden itibaren STK’lar, yerel yönetimler, iş çevreleri ve bürokrasinin yakın ilgisini görmekten kendi adıma çok mutluyum. Bakanlığımızın bana Manisa’yı takdir etmiş olmasından çok memnunum. İnşallah Manisalıların destekleriyle kendi görev alanımızın içerisinde Manisa için elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. “ dedi.
 
YUMRUKAYA; “SAYIN KAYMAKAMIMIZ MANİSA'DA GÜZEL İŞLER YAPACAK”
Ahmet Erdoğdu’nun Yunusemre Kaymakamlığı’na atanmasından sonra kendisini ziyaret etmek için bir müddet beklediğini belirten Yumrukaya; “Kaymakamımız Manisamıza geldikten sonra kendisini Manisa aşığı birçok kişi ziyaret etti; STK’lar, Yerel yönetimler, bürokratlarımız ve iş adamlarımız. Ben bir müddet beklemek istedim. Sayın Kaymakamımız Egeli olmasına rağmen Manisa’yı ve Manisalıları yakından tanısın istedim. Kaymakamımız kendisini ziyaret etme talebimi kabul etti. Ben kendisine tekrardan Manisa’ya hoş geldiniz diyorum ve kendisi ile Manisa adına nice güzel işler yapacağımızı umuyorum.” Dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.