BEYAZ MASA EKİPLERİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

ÖZEL RÖPORTAJ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 09:35, Güncelleme: 11.08.2017 - 09:35
 

BEYAZ MASA EKİPLERİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan Ofıs-Home Mağazası önünde aşırı sıcaklıktan baygınlık geçiren kuşa Yunusemre Belediyesi sahip çıktı. Yavru kuşa ilk müdahaleyi yapan Ofıs-Home Mağazası personelleri, belediye bünyesinde hizmet veren ‘Beyaz Masa’ ekibine teşekkür etti.
Özel Haber Asude ONAR Son günlerde artan hava sıcaklıkları sadece insanları değil, hayvanları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aşırı nem ve sıcak hava, sokak hayvanlarının adeta canına mal oluyor. Bu olayın bir benzeri de geçtiğimiz günlerde Yunusemre ilçesine bağlı Mimar Sinan Bulvarı’nda yaşandı. Ofıs-Home Mağazası önünde baygın halde yatan kuşa ilk müdahaleyi mağaza personeli yaptı. Fark edilmemesi durumunda, kısa bir süre içerisinde belki de kuşun ölmüş olabileceğini belirten Mağaza Sorumlusu Şennur Sagu; “Yerde öylece hareketsizce yatıyordu, ilk başta öldüğünü sandık. Onu oradan alalım, kediler, köpekler yemesin dedik. Yanına yaklaştığımızda gözleri açıktı. Yaşıyordu ama sıcaktan dolayı ağzı açık hareketsizce duruyordu. Hemen onu bir kutuya koyup içeri aldık, ağzına su damlattık, üzerine su serptik. O da bir can sonuçta. Kendisine gelmeye başladığında hemen daha iyi şartlarda tedavi olması için aklımıza hemen Yunusemre Belediyesi ‘Beyaz Masa’ ekibi geldi.” dedi. HER KONUDA DESTEK ALABİLECEĞİMİZ BİR BİRİM Kuşa ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra 444 62 09 nolu numarayı aradıklarını belirten Sagu; “ Beyaz Masa ekipleri hemen geldi. Kutunun içindeki kuşu aldı ve veteriner ekiplerine götüreceklerini belirttiler. Kısa bir süre sonra kuş oraya ulaşınca da yine ‘Beyaz Masa’ ekipleri bizi arayıp bilgilendirmelerde bulundular ve kuşun durumunun iyi olduğunu belirttiler. Bu bizi çok mutlu etti. Herkes etrafında devam eden hayata lütfen gözlerini kapatmasın.” diye konuştu.        
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan Ofıs-Home Mağazası önünde aşırı sıcaklıktan baygınlık geçiren kuşa Yunusemre Belediyesi sahip çıktı. Yavru kuşa ilk müdahaleyi yapan Ofıs-Home Mağazası personelleri, belediye bünyesinde hizmet veren ‘Beyaz Masa’ ekibine teşekkür etti.
Özel Haber
Asude ONAR


Son günlerde artan hava sıcaklıkları sadece insanları değil, hayvanları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aşırı nem ve sıcak hava, sokak hayvanlarının adeta canına mal oluyor. Bu olayın bir benzeri de geçtiğimiz günlerde Yunusemre ilçesine bağlı Mimar Sinan Bulvarı’nda yaşandı. Ofıs-Home Mağazası önünde baygın halde yatan kuşa ilk müdahaleyi mağaza personeli yaptı. Fark edilmemesi durumunda, kısa bir süre içerisinde belki de kuşun ölmüş olabileceğini belirten Mağaza Sorumlusu Şennur Sagu; “Yerde öylece hareketsizce yatıyordu, ilk başta öldüğünü sandık. Onu oradan alalım, kediler, köpekler yemesin dedik. Yanına yaklaştığımızda gözleri açıktı. Yaşıyordu ama sıcaktan dolayı ağzı açık hareketsizce duruyordu. Hemen onu bir kutuya koyup içeri aldık, ağzına su damlattık, üzerine su serptik. O da bir can sonuçta. Kendisine gelmeye başladığında hemen daha iyi şartlarda tedavi olması için aklımıza hemen Yunusemre Belediyesi ‘Beyaz Masa’ ekibi geldi.” dedi.


HER KONUDA DESTEK ALABİLECEĞİMİZ BİR BİRİM
Kuşa ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra 444 62 09 nolu numarayı aradıklarını belirten Sagu; “ Beyaz Masa ekipleri hemen geldi. Kutunun içindeki kuşu aldı ve veteriner ekiplerine götüreceklerini belirttiler. Kısa bir süre sonra kuş oraya ulaşınca da yine ‘Beyaz Masa’ ekipleri bizi arayıp bilgilendirmelerde bulundular ve kuşun durumunun iyi olduğunu belirttiler. Bu bizi çok mutlu etti. Herkes etrafında devam eden hayata lütfen gözlerini kapatmasın.” diye konuştu.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.