KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU, DENGE’YE KONUŞTU

ÖZEL RÖPORTAJ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2017 - 11:30, Güncelleme: 30.12.2017 - 11:30
 

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU, DENGE’YE KONUŞTU

Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2017 çalışmaları ve 2018 yılı projeleri hakkında Denge’ye özel açıklamalarda bulundu. Milli eğitim, tarımve sosyo-kültürel projelere önem verdiklerini belirten Çorumluoğlu; başarılı çalışmalarının 2018’de de devam edeceğini söyledi.
ÖZEL RÖPORTAJ AYDIN ŞAHBAZ 2017 yılı çalışmaları içerisinde özellikle milli eğitimdeki fiziksel iyileştirmelere önem verdiklerini belirten Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,2018 yılında bu projelerin hayata geçeceğini belirtti. Çorumluoğlu; "Şu anda devam eden 5 tane okul inşaatımız var. Biz eğitim-öğretim çağındaki çocuklarımıza fiziki anlamda daha iyi bir ortam sağlamak için proje ihalelerini yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Zannediyorum ilk 6 aylık süre içerisinde Şehzadeler İlçe’mizde 5 tane okul inşaatımız başlamış olacak."dedi.   53 BİN FİDAN DAĞITTIK Geçmiş yıllarda olduğu gibi tarımsal projelerde de vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Kaymakam Çorumluoğlu, bu yıl 53 bin adet zeytin fidanı dağıttıklarını belirtti. Çorumluoğlu, 2018’de de aynı miktarlarda zeytin, kayısı, şeftali fidanlarını toprakla buluşturmak için dağıtacaklarını sözlerine ekledi.   HÜKÜMET KONAĞI PROJEMİZ ANITLAR KURULU’NDAN GEÇTİ Hükümet Konağı hakkında gelişmelerden söz eden Kaymakam Çorumluoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti; “Sosyo-kültürel projelerde de okullarımıza ve kurumlarımıza vermiş olduğum talimat gereğince vatandaşlarımızla güzel projeler yapacağımızı düşünüyorum. Geçmiş yıllara baktığımda kaymakamlığımızın tüm birimlerinin rahatlıkla oturduğunu söyleyebilirim. Son hükümet konağı projemiz de anıtlar kurulunda kabul edildi. Bu projede temel atma aşamasına geçeceğiz. 2018 yılı inşaatlarıyla, sosyal alanda yaptıklarımızla, tarım projelerimizle güzel ve başarılı bir yıl olacak diye, düşünüyorum.   VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE, ELELE OLACAĞIZ Çalışmalarımızdaberaber hareket ettiğimiz değerli milletvekillerimize, her çalışmada bilgisi ve tecrübesiyle bizlere destek olan sayın valimiz Mustafa Hakan Güvençer’e, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerimizin değerli başkanlarına, daire amirlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehzadeler İlçe’mizdeki bütün vatandaşlarımızı seviyorum. Onlara layık olmaya çalışan bir yönetim sergilemek için 2018 yılında da yine vatandaşlarımızla iç içe, el ele olacağız. Ayrıca bizim çeşitli çalışmalarımızı vatandaşlarımızaduyurmada çaba sarfeden sizDenge Gazetesi’nin değerli çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Mutlu, güzel bir 2018 olmasını, temenni ediyorum."  
Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2017 çalışmaları ve 2018 yılı projeleri hakkında Denge’ye özel açıklamalarda bulundu. Milli eğitim, tarımve sosyo-kültürel projelere önem verdiklerini belirten Çorumluoğlu; başarılı çalışmalarının 2018’de de devam edeceğini söyledi.
ÖZEL RÖPORTAJ
AYDIN ŞAHBAZ


2017 yılı çalışmaları içerisinde özellikle milli eğitimdeki fiziksel iyileştirmelere önem verdiklerini belirten Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,2018 yılında bu projelerin hayata geçeceğini belirtti. Çorumluoğlu; "Şu anda devam eden 5 tane okul inşaatımız var. Biz eğitim-öğretim çağındaki çocuklarımıza fiziki anlamda daha iyi bir ortam sağlamak için proje ihalelerini yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Zannediyorum ilk 6 aylık süre içerisinde Şehzadeler İlçe’mizde 5 tane okul inşaatımız başlamış olacak."dedi.
 
53 BİN FİDAN DAĞITTIK
Geçmiş yıllarda olduğu gibi tarımsal projelerde de vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Kaymakam Çorumluoğlu, bu yıl 53 bin adet zeytin fidanı dağıttıklarını belirtti. Çorumluoğlu, 2018’de de aynı miktarlarda zeytin, kayısı, şeftali fidanlarını toprakla buluşturmak için dağıtacaklarını sözlerine ekledi.
 
HÜKÜMET KONAĞI PROJEMİZ ANITLAR KURULU’NDAN GEÇTİ
Hükümet Konağı hakkında gelişmelerden söz eden Kaymakam Çorumluoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti; “Sosyo-kültürel projelerde de okullarımıza ve kurumlarımıza vermiş olduğum talimat gereğince vatandaşlarımızla güzel projeler yapacağımızı düşünüyorum. Geçmiş yıllara baktığımda kaymakamlığımızın tüm birimlerinin rahatlıkla oturduğunu söyleyebilirim. Son hükümet konağı projemiz de anıtlar kurulunda kabul edildi. Bu projede temel atma aşamasına geçeceğiz. 2018 yılı inşaatlarıyla, sosyal alanda yaptıklarımızla, tarım projelerimizle güzel ve başarılı bir yıl olacak diye, düşünüyorum.
 
VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE, ELELE OLACAĞIZ
Çalışmalarımızdaberaber hareket ettiğimiz değerli milletvekillerimize, her çalışmada bilgisi ve tecrübesiyle bizlere destek olan sayın valimiz Mustafa Hakan Güvençer’e, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerimizin değerli başkanlarına, daire amirlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehzadeler İlçe’mizdeki bütün vatandaşlarımızı seviyorum. Onlara layık olmaya çalışan bir yönetim sergilemek için 2018 yılında da yine vatandaşlarımızla iç içe, el ele olacağız. Ayrıca bizim çeşitli çalışmalarımızı vatandaşlarımızaduyurmada çaba sarfeden sizDenge Gazetesi’nin değerli çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Mutlu, güzel bir 2018 olmasını, temenni ediyorum."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.