MANİSALI HANEDAN ÇEYİZ’E UĞRAMADAN KARAR VERMİYOR

ÖZEL RÖPORTAJ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2017 - 09:26, Güncelleme: 17.11.2017 - 09:26
 

MANİSALI HANEDAN ÇEYİZ’E UĞRAMADAN KARAR VERMİYOR

Manisa’nın en köklü çeyiz mağazası olan Hanedan Çeyiz, birbirinden farklı ve kaliteli ürünleriyle yıllardır Manisalılara hizmet veriyor. Evlenmek isteyenler ya da evini yenilemek isteyenler Hanedan Çeyiz’e uğramadan karar vermiyor. Mağazadaki satış politikası ve sunulan hizmetler hakkında Denge Gazetesi’ne bilgiler veren Yönetim Kurulu Üyesi Süeda Karakaş, Manisa’ya hizmet etmekten dolayı gururlu olduklarını vurguluyor.
Hanedan Çeyiz’in kurulduğu yıllardan bahseder misiniz? “Otuz yıl önce küçük bir dükkanda halı ve avize satışı yapıyorduk. Yıllar geçtikçe iş portföyümüzü, mağazalarımızı ve çalışan sayımızı arttırdık. Manisalı bizden oldukça memnun.1985 yılından beri Manisalılara hizmet vermekteyiz. Şuanda 5 mağazamız var. Mağazalarınızda hangi ürünleri bulabiliriz? Mağazalarımızda bir eve lazım olacak her türlü ürün bulunmaktadır. Sıfırdan ev kuracaklar, yeni evlenecekler mağazalarımızda ihtiyaçları olan her türlü eşyaya sahip olabilirler. Zücaciyeden, elektronik aletlere, halılardan, avizelerden ev dekor ürünlerine kadar pek çok çeşidimiz bulunuyor. Alışverişte bütçe çok önemlidir. Bu anlamda her kesime hitap ediyor musunuz? Bu konuda gerçekten iddialıyız. Hem sattığımız markalarda hem de mağazamız olarak her kesime ve keseye uygun yaptığımız kampanyalar var. Kredi kartına ya da elden taksit yapma imkanları sunuyoruz. Müşterilerimizin durumuna göre imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ve müşterilerimiz de bu durumdan çok memnun kalıyor. En büyük özelliğimiz ise güler yüzlü bir ekiple çalışıyor olmamızdır. Yeni bir personel alacağınız zaman hangi özelliklere dikkat ediyorsunuz? Önce güler yüzlü olması gerekiyor. Kişisel bakımları ve temiz görünmeleri önemlidir. Bu işi severek ve isteyerek yapıyor olmaları şart. Şuanda çalışan personelimiz oldukça özverili çalışıyor. Biz de çalışanlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Onları motive etmeye çalışıyoruz. Onlar da karşılığını veriyor. Büyümemizdeki en büyük sebeplerimizden biri de çalışanlarımızla aramızda olan karşılıklı sevgi ve saygıdır. Burada biz bir aileyiz. Patron-çalışan ilişkisi yok bizde. Aile sıcaklığı var. Uzun yıllardır yanımızda çalışan personelimiz var. Bu durum müşteriyi de memnun ediyor. Alıştığı kişiden alışverişini yapıyor. Güven hissediyor. Günümüzün büyük bir çoğunluğu burada geçiyor. O yüzden karşılıklı fedakarlık önemli. Müşterilerimizle de aynı sıcaklıkta sohbetler ediyoruz. Çaylar, kahveler içiyoruz. Buraya sadece alışverişe gelmeleri gerekmez. Çay, kahve içmeye de uğrayabilirler. İşimiz çok güzel, çok zevkli. Severek yapıyoruz işimizi. Severek yapınca da başarı geliyor zaten.” ​  
Manisa’nın en köklü çeyiz mağazası olan Hanedan Çeyiz, birbirinden farklı ve kaliteli ürünleriyle yıllardır Manisalılara hizmet veriyor. Evlenmek isteyenler ya da evini yenilemek isteyenler Hanedan Çeyiz’e uğramadan karar vermiyor. Mağazadaki satış politikası ve sunulan hizmetler hakkında Denge Gazetesi’ne bilgiler veren Yönetim Kurulu Üyesi Süeda Karakaş, Manisa’ya hizmet etmekten dolayı gururlu olduklarını vurguluyor.
Hanedan Çeyiz’in kurulduğu yıllardan bahseder misiniz?
Otuz yıl önce küçük bir dükkanda halı ve avize satışı yapıyorduk. Yıllar geçtikçe iş portföyümüzü, mağazalarımızı ve çalışan sayımızı arttırdık. Manisalı bizden oldukça memnun.1985 yılından beri Manisalılara hizmet vermekteyiz. Şuanda 5 mağazamız var.



Mağazalarınızda hangi ürünleri bulabiliriz?
Mağazalarımızda bir eve lazım olacak her türlü ürün bulunmaktadır. Sıfırdan ev kuracaklar, yeni evlenecekler mağazalarımızda ihtiyaçları olan her türlü eşyaya sahip olabilirler. Zücaciyeden, elektronik aletlere, halılardan, avizelerden ev dekor ürünlerine kadar pek çok çeşidimiz bulunuyor.



Alışverişte bütçe çok önemlidir. Bu anlamda her kesime hitap ediyor musunuz?
Bu konuda gerçekten iddialıyız. Hem sattığımız markalarda hem de mağazamız olarak her kesime ve keseye uygun yaptığımız kampanyalar var. Kredi kartına ya da elden taksit yapma imkanları sunuyoruz. Müşterilerimizin durumuna göre imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz ve müşterilerimiz de bu durumdan çok memnun kalıyor. En büyük özelliğimiz ise güler yüzlü bir ekiple çalışıyor olmamızdır.



Yeni bir personel alacağınız zaman hangi özelliklere dikkat ediyorsunuz?
Önce güler yüzlü olması gerekiyor. Kişisel bakımları ve temiz görünmeleri önemlidir. Bu işi severek ve isteyerek yapıyor olmaları şart. Şuanda çalışan personelimiz oldukça özverili çalışıyor. Biz de çalışanlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Onları motive etmeye çalışıyoruz. Onlar da karşılığını veriyor. Büyümemizdeki en büyük sebeplerimizden biri de çalışanlarımızla aramızda olan karşılıklı sevgi ve saygıdır. Burada biz bir aileyiz. Patron-çalışan ilişkisi yok bizde. Aile sıcaklığı var. Uzun yıllardır yanımızda çalışan personelimiz var. Bu durum müşteriyi de memnun ediyor. Alıştığı kişiden alışverişini yapıyor. Güven hissediyor. Günümüzün büyük bir çoğunluğu burada geçiyor. O yüzden karşılıklı fedakarlık önemli. Müşterilerimizle de aynı sıcaklıkta sohbetler ediyoruz. Çaylar, kahveler içiyoruz. Buraya sadece alışverişe gelmeleri gerekmez. Çay, kahve içmeye de uğrayabilirler. İşimiz çok güzel, çok zevkli. Severek yapıyoruz işimizi. Severek yapınca da başarı geliyor zaten.”





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.