İYİ Partili meclis üyesi partisinden istifa etti

POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2019 - 17:52, Güncelleme: 30.05.2019 - 17:52
 

İYİ Partili meclis üyesi partisinden istifa etti

Manisa’da İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, partisinden istifa etti.
Manisa’da İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, partisinden istifa etti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Millet İttifakı listesinden İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi seçilen Reşide Sağlam, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Oy veren, vermeyen tüm seçmenlere teşekkür eden Sağlam, “Salihli İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetimde bulunan bazı kişiler ile yaşamış olduğum fikir çatışmalarından dolayı İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum” dedi. Sağlam, görevine ise bağımsız belediye meclis üyesi olarak devam edeceğini söyledi. Öte yandan, Reşide Sağlam’ın partisinden istifa etmesiyle, İYİ Parti’nin Salihli Belediye meclisindeki üye sayısı ise 3’e düşmüş oldu.
Manisa’da İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, partisinden istifa etti.

Manisa’da İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi Reşide Sağlam, partisinden istifa etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Millet İttifakı listesinden İYİ Parti Salihli Belediye Meclis Üyesi seçilen Reşide Sağlam, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Oy veren, vermeyen tüm seçmenlere teşekkür eden Sağlam, “Salihli İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetimde bulunan bazı kişiler ile yaşamış olduğum fikir çatışmalarından dolayı İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum” dedi. Sağlam, görevine ise bağımsız belediye meclis üyesi olarak devam edeceğini söyledi.

Öte yandan, Reşide Sağlam’ın partisinden istifa etmesiyle, İYİ Parti’nin Salihli Belediye meclisindeki üye sayısı ise 3’e düşmüş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.