Ahmet MARANKİ: 10 Yaş Gençleştiren Detoks Tarifi

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2016 - 11:46, Güncelleme: 27.10.2016 - 11:46
 

Ahmet MARANKİ: 10 Yaş Gençleştiren Detoks Tarifi

Sebzelerle yapılan bir detoks kürü olan 10 yaş gençleştiren detoks tarifi Ahmet Maranki tarafından sunulan sağlık uygulamasıdır.
Ekim Kasım ve Aralık aylarında 1’er hafta olmak üzere uygulanan 10 yaş gençleştiren detoks kürü vücudunuzda biriken asitlerin atılımını sağlayarak vücudunuzu temizler. Vücutta yeni atıkların oluşumunu engellemek için kür boyunca uzak durulması gereken gıdalar bulunmaktadır.Detoksu sürdürdüğünüz sürece bu yiyecekleri tüketmememiz gerekir.Bu gıdalar ekmek , hayvansal gıdalar , süt , yumurta , peynir , konsantre gıdalardır.Aynı zamanda detoks süresince  siyah çay da içilmemesi gereken sıvılar arasında yer alır.Detoks uygulaması ise 1 hafta boyunca standart olarak sürer.Yani günlere göre farklı işlemler yapmayı gerektirmemektedir.Her ay 1 hafta olacak şekilde sabahları lahana, havuç, maydanoz, ıspanak,  kırmızı pancar gibi sebzelerin suları vücut sıcaklığında iken içine 1tatlı kaşığı zeytinyağı eklenerek içilmeli ve kahvaltı edilmemelidir.İçeceği yudum yudum içmek önemlidir. Öğle yemeğinde mevsim sebzeleri haşlanarak suları ile beraber tüketilmelidir. Akşam yemeğinde ise yine sebzelerden oluşan yemekler yada sadece salata yenilmelidir.Detoks programının bittiği 7 gün ise akşam yemeği yerine 1 bardak limon suyu ve 1 bardak zeytin yağı ağar ağar içilir.İçim sırasında burundan nefes almamaya dikkat edilmelidir.Son gün yapılan bu işlemin amacı içilen yağın vücutta gezerek vücudu temizlemesidir. Ayrıca 7 günden sonraki günün sabahı son bir lavman yapılmalıdır.Lavman yapılacak 2,5 litre su vücut ısısına geldikten sonra iki kaşık limon suyu ve elma sirkesi eklenmelidir.
Sebzelerle yapılan bir detoks kürü olan 10 yaş gençleştiren detoks tarifi Ahmet Maranki tarafından sunulan sağlık uygulamasıdır.

Ekim Kasım ve Aralık aylarında 1’er hafta olmak üzere uygulanan 10 yaş gençleştiren detoks kürü vücudunuzda biriken asitlerin atılımını sağlayarak vücudunuzu temizler. Vücutta yeni atıkların oluşumunu engellemek için kür boyunca uzak durulması gereken gıdalar bulunmaktadır.Detoksu sürdürdüğünüz sürece bu yiyecekleri tüketmememiz gerekir.Bu gıdalar ekmek , hayvansal gıdalar , süt , yumurta , peynir , konsantre gıdalardır.Aynı zamanda detoks süresince  siyah çay da içilmemesi gereken sıvılar arasında yer alır.Detoks uygulaması ise 1 hafta boyunca standart olarak sürer.Yani günlere göre farklı işlemler yapmayı gerektirmemektedir.Her ay 1 hafta olacak şekilde sabahları lahana, havuç, maydanoz, ıspanak,  kırmızı pancar gibi sebzelerin suları vücut sıcaklığında iken içine 1tatlı kaşığı zeytinyağı eklenerek içilmeli ve kahvaltı edilmemelidir.İçeceği yudum yudum içmek önemlidir.

ahmet maranki 10 yaş gençleştiren detoks tarifi

Öğle yemeğinde mevsim sebzeleri haşlanarak suları ile beraber tüketilmelidir.

Akşam yemeğinde ise yine sebzelerden oluşan yemekler yada sadece salata yenilmelidir.Detoks programının bittiği 7 gün ise akşam yemeği yerine 1 bardak limon suyu ve 1 bardak zeytin yağı ağar ağar içilir.İçim sırasında burundan nefes almamaya dikkat edilmelidir.Son gün yapılan bu işlemin amacı içilen yağın vücutta gezerek vücudu temizlemesidir.
Ayrıca 7 günden sonraki günün sabahı son bir lavman yapılmalıdır.Lavman yapılacak 2,5 litre su vücut ısısına geldikten sonra iki kaşık limon suyu ve elma sirkesi eklenmelidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.