ARTIK HAYAT SİZİN İÇİN DAHA GÜZEL!

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2017 - 13:51, Güncelleme: 10.08.2017 - 13:51
 

ARTIK HAYAT SİZİN İÇİN DAHA GÜZEL!

Stres ve uyku problemlerine iyi gelecek çay tarifi ve birkaç tavsiye sizleri bekliyor.Hepsi bu yazımızda.
  Stres ve Uyku Problemine Çözüm Uyuyamayanlar için ya da çok fazla stresli ortamda çalışanlar için harika bir çay vereceğim. Çarkıfelek Çayı Çarkıfelek çiçeği teskin edici ve uyku verici etkiye sahiptir. Bu özellikleri insan ve hayvanlar üzerinde yapılan bir çok deneyle kanıtlanmıştır. Uyumayı engelleyen sinirsel semptomlar bitkinin sindirimiyle diner, çabuk, dinlendirici, deliksiz ve derin uykuya geçilir. Çarkıfelek çiçeğinin yan etkisi yoktur. Sentetik uyku ilaçlarının yan etkileri çarkıfelek çiçeğinde görülmez, sabah sersem gibi baş dönmeleriyle değil gayet enerjik ve sağlam olarak uyanırsınız. Kullanımı Çay: 1 çay kaşığı kuru bitki 1 bardak kaynar suyla 10 dakika demlenir. Yatmadan 2 saat önce için. Uykusuzluk İçin Diğer Öneriler Yatağa girmeden 2-3 saat önce son yemeğinizi yiyin. Kafeinli içeceklerden uzak durun. Yeşil çay gibi bazı çayların da kafein içerdiğini unutmayın. Yatak odasında televizyon izlemeyin. Her akşam aynı saatte yatağa girmeye çalışın ve sabahları aynı saatte kalkın. Gün içinde uyumayın. Uyarıcı ilaç kullananlar alternatifler için doktora danışmalıdır. Yatak odasını karanlık ve serin tutun. Gece saatlerinde çikolata gibi enerji veren atıştırmalıklar tüketmeyin. Gündüz saatlerinde yapılan egzersizler gece uykuya geçişi kolaylaştırır.
Stres ve uyku problemlerine iyi gelecek çay tarifi ve birkaç tavsiye sizleri bekliyor.Hepsi bu yazımızda.
 
Stres ve Uyku Problemine Çözüm
Uyuyamayanlar için ya da çok fazla stresli ortamda çalışanlar için harika bir çay vereceğim.

Çarkıfelek Çayı
Çarkıfelek çiçeği teskin edici ve uyku verici etkiye sahiptir. Bu özellikleri insan ve hayvanlar üzerinde yapılan bir çok deneyle kanıtlanmıştır.

Uyumayı engelleyen sinirsel semptomlar bitkinin sindirimiyle diner, çabuk, dinlendirici, deliksiz ve derin uykuya geçilir. Çarkıfelek çiçeğinin yan etkisi yoktur. Sentetik uyku ilaçlarının yan etkileri çarkıfelek çiçeğinde görülmez, sabah sersem gibi baş dönmeleriyle değil gayet enerjik ve sağlam olarak uyanırsınız.

Kullanımı
Çay:
1 çay kaşığı kuru bitki
1 bardak kaynar suyla 10 dakika demlenir. Yatmadan 2 saat önce için.

Uykusuzluk İçin Diğer Öneriler

Yatağa girmeden 2-3 saat önce son yemeğinizi yiyin.
Kafeinli içeceklerden uzak durun.
Yeşil çay gibi bazı çayların da kafein içerdiğini unutmayın.
Yatak odasında televizyon izlemeyin.
Her akşam aynı saatte yatağa girmeye çalışın ve sabahları aynı saatte kalkın.
Gün içinde uyumayın.
Uyarıcı ilaç kullananlar alternatifler için doktora danışmalıdır.
Yatak odasını karanlık ve serin tutun.
Gece saatlerinde çikolata gibi enerji veren atıştırmalıklar tüketmeyin.
Gündüz saatlerinde yapılan egzersizler gece uykuya geçişi kolaylaştırır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.