BAŞKAN ÇERÇİ TALİHSİZ GENCİ ZİYARET ETTİ  

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 14:37, Güncelleme: 11.02.2019 - 14:37
 

BAŞKAN ÇERÇİ TALİHSİZ GENCİ ZİYARET ETTİ  

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen 26 yaşındaki genci ziyaret etti.  
  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 6 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen 26 yaşındaki Kadir Kütük ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Ali Saygın, Halkla İlişkiler Müdürü Elif Binici ve Barbaros Muhtarı Siyami Alak eşlik etti.   Barbaros Mahallesinde yaşayan gencin sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi alan Başkan Çerçi, talihsiz gencin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederken; Yunusemre Belediyesi olarak ailenin hayatını kolaylaştırmak için yardım elini uzattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi ve ekibine teşekkür eden Kütük Ailesi de zor günler geçirdiklerini ancak Yunusemre Belediyesi’nin kendilerine kişisel bakım, ev temizliği, jeneratör temini sağlayarak yardımcı olduklarını belirtti.    
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen 26 yaşındaki genci ziyaret etti.  
  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 6 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatağa bağımlı hale gelen 26 yaşındaki Kadir Kütük ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Ali Saygın, Halkla İlişkiler Müdürü Elif Binici ve Barbaros Muhtarı Siyami Alak eşlik etti.

  Barbaros Mahallesinde yaşayan gencin sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi alan Başkan Çerçi, talihsiz gencin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederken; Yunusemre Belediyesi olarak ailenin hayatını kolaylaştırmak için yardım elini uzattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Çerçi ve ekibine teşekkür eden Kütük Ailesi de zor günler geçirdiklerini ancak Yunusemre Belediyesi’nin kendilerine kişisel bakım, ev temizliği, jeneratör temini sağlayarak yardımcı olduklarını belirtti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.