CBÜ HASTANESİ'NDE HAREKETLİ ANLAR

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.02.2020 - 12:02
 

CBÜ HASTANESİ'NDE HAREKETLİ ANLAR

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne yüksek ateş şüphesi ile gelen bir kişi nedeniyle önlemler alındı.
Yüksek ateş şüphesiyle hastaneye gelen kişi endişeye neden oldu. CBÜ'de önlemler arttırıldı. Giriş çıkışlar denetim altına alındı. Acil servis kısmi olarak kapatıldı. Tüm çalışanlara maske dağıtıldı. Öte yandan yüksek ateşle hastaneye başvuran kişide ilk belirlemelere göre Corona Virüs tanısı konulmadı. Hastalığın menenjit olduğu söyleniyor. Önlem amacıyla hastanede tedbirler arttırıldı. HASTANE YETKİLİLERİ 'KARANTİNA YOK' DEDİ Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, herhangi bir karantina durumu olmadığı, böyle bir durum yaşanması halinde açıklama yapılacağı kaydedildi. Detaylar gelecek...........  
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne yüksek ateş şüphesi ile gelen bir kişi nedeniyle önlemler alındı.
Yüksek ateş şüphesiyle hastaneye gelen kişi endişeye neden oldu. CBÜ'de önlemler arttırıldı. Giriş çıkışlar denetim altına alındı. Acil servis kısmi olarak kapatıldı. Tüm çalışanlara maske dağıtıldı. Öte yandan yüksek ateşle hastaneye başvuran kişide ilk belirlemelere göre Corona Virüs tanısı konulmadı. Hastalığın menenjit olduğu söyleniyor. Önlem amacıyla hastanede tedbirler arttırıldı.

HASTANE YETKİLİLERİ 'KARANTİNA YOK' DEDİ
Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, herhangi bir karantina durumu olmadığı, böyle bir durum yaşanması halinde açıklama yapılacağı kaydedildi.

Detaylar gelecek...........
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.