CEVİZLİ SUYUN İNANILMAZ FAYDALARI

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2016 - 12:03, Güncelleme: 25.09.2016 - 12:03
 

CEVİZLİ SUYUN İNANILMAZ FAYDALARI

Cevizi bir kuruyemiş olarak tüketmeyi bir çoğumuz seviyor, peki hiç cevizi suya koyup bekletmeyi düşündünüz mü? Bu yöntem hayatınızı değiştirebilir.
Cevizi suya koyup elde ettikleri karışımı kullananlar bakın neler yaşamış: Karın şişkinliği ve gaz problemim çözüldü. Göbek eritmeye ve kilo vermeye başladım.Her hafta tartıda olumlu sonuçlar aldım.Gördüğünüz gibi ceviz suyu içmek sadece zayıflama değil, genel vücut sağlığı için çok faydalıdır.Troid değerlerimin normal döndüğünü gördüm. Basenimdeki yağların eridiğine şahit oldum.Yorgunluk, halsizlik ve sinirlilikten kurtuldum. Amerikan Sağlık Bakanlığı (FDA) cevizin içerdiği Omega-3 yağlarının hem zayıflamada hem beyin sisteminde yararlı olduğunu resmen kabul etti. İnsanların bu mucizevi değişimleri yaşaması aslında bilimsel otoriteler tarafından da kabul edildi. Kolesterol değerlerim normale döndü.Düzenli olarak büyük tuvalete çıkmaya başladım. Uzun süre tok hissedip aç kalmadan zayıfladım.Tatlı isteği ve aşırı iştahı yok ettim. Cevizin faydaları arasında, vücudun yağ yakmasını hızlandıran protein özleri içermesi vardır. Tokluk süresini uzatarak, aşırı açlık çekmeden kilo vermeyi sağlar.Cevizi suyu içerisinde bekletmek, özlerinin iyice suya geçmesini ve sizin daha çok fayda görmenizi sağlar. Sonuç mu? Sağlıklı ve hızlı zayıflamanın mucizesini bizzat yaşarsınız. Ceviz suyu nasıl yapılır derseniz, bu gerçekten kolaydır! Gece yatmadan önce bir bardak suyun içerisine bir tam ceviz koyup sabaha kadar bekletin. Uyandığınızda dişlerinizi fırçaladıktan sonra aç karna suyu içip cevizleri yiyin.Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir. Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.Detoks etkisiyle vücudu içeriden temizler. Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
Cevizi bir kuruyemiş olarak tüketmeyi bir çoğumuz seviyor, peki hiç cevizi suya koyup bekletmeyi düşündünüz mü? Bu yöntem hayatınızı değiştirebilir.
Cevizi suya koyup elde ettikleri karışımı kullananlar bakın neler yaşamış: Karın şişkinliği ve gaz problemim çözüldü.
Göbek eritmeye ve kilo vermeye başladım.Her hafta tartıda olumlu sonuçlar aldım.Gördüğünüz gibi ceviz suyu içmek sadece zayıflama değil, genel vücut sağlığı için çok faydalıdır.Troid değerlerimin normal döndüğünü gördüm. Basenimdeki yağların eridiğine şahit oldum.Yorgunluk, halsizlik ve sinirlilikten kurtuldum.
Amerikan Sağlık Bakanlığı (FDA) cevizin içerdiği Omega-3 yağlarının hem zayıflamada hem beyin sisteminde yararlı olduğunu resmen kabul etti. İnsanların bu mucizevi değişimleri yaşaması aslında bilimsel otoriteler tarafından da kabul edildi.
Kolesterol değerlerim normale döndü.Düzenli olarak büyük tuvalete çıkmaya başladım.
Uzun süre tok hissedip aç kalmadan zayıfladım.Tatlı isteği ve aşırı iştahı yok ettim.
Cevizin faydaları arasında, vücudun yağ yakmasını hızlandıran protein özleri içermesi vardır. Tokluk süresini uzatarak, aşırı açlık çekmeden kilo vermeyi sağlar.Cevizi suyu içerisinde bekletmek, özlerinin iyice suya geçmesini ve sizin daha çok fayda görmenizi sağlar. Sonuç mu? Sağlıklı ve hızlı zayıflamanın mucizesini bizzat yaşarsınız. Ceviz suyu nasıl yapılır derseniz, bu gerçekten kolaydır!
Gece yatmadan önce bir bardak suyun içerisine bir tam ceviz koyup sabaha kadar bekletin. Uyandığınızda dişlerinizi fırçaladıktan sonra aç karna suyu içip cevizleri yiyin.Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir.
Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.Detoks etkisiyle vücudu içeriden temizler. Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.