CHP LİDERİNE EN AZ 6-7 İLÇE SÖZÜ VERDİ    

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 14:42, Güncelleme: 25.11.2018 - 14:42
 

CHP LİDERİNE EN AZ 6-7 İLÇE SÖZÜ VERDİ    

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kasım ayındaki ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. İl başkanlığı olarak yerel seçimleri için hazırladıkları ikinci raporlarının yanı sıra, parti muhaliflerinin oluşturduğu Manisa CHP Parti Tabanı raporunu da Kılıçdaroğlu’na sunan Balaban, Salihli’de eğilim yoklaması yapılacağının müjdesini verdi.
CHP İl Başkanı Semih Balaban, 23 Kasım günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kasım ayında ikinci kez makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Salihli İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık da yer aldı. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Balaban, ziyarette CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na kendi hazırladıkları ikinci rapor haricinde parti içindeki muhaliflerin de hazırladığı raporu sunduklarını aktardı. CHP’li Balaban yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız ile çok verimli bir görüşmemiz oldu. Daha önceki ziyaretimizde olduğu gibi bu ziyaretimiz de de sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, yetkinin il ve ilçe örgütlerinde olduğunu belirtti’’ şeklinde konuştu.   “SALİHLİ İÇİN TALİMAT VERDİ” CHP’li Balaban açıklamasında, daha önce Turgutlu ve Akhisar ilçelerinde eğilim yoklaması için onay aldıklarını ve son ziyaretlerinde Salihli ilçesinde de eğilim yoklaması yapılması konusunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan onay çıktığını dile getirdi. CHP’li Balaban,  “Salihli’de eğilim yoklamasının yapılması talimatını bizzat bizim yanımızda verdi. Böylece Salihli ilçemizde de eğilim yoklamasını örgütümüzün talepleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz’’ dedi.   BALABAN EN AZ 6-7 İLÇE İÇİN SÖZ VERDİ CHP-İYİ Parti ittifak görüşmelerinin halen devam ettiğinin altını çizen CHPli Balaban, “Sayın Genel Başkanımız bizlere ittifak görüşmelerinin devam ettiğini ve görüşmelerin genel merkezde netleştikten sonra illerde de ona göre bir düzenleme yapılacağını ifade etti. Bu düzenlemede de mutlaka il başkanlarıyla da görüş alışverişinde bulunacağını beyan etti. Özellikle bu yerel seçimlerde Manisa’dan birçok belediyeyi kazanacağımızı söyledi. Biz de Manisa’da en az kendisine 6-7 ilçenin belediyesini armağan edeceğimizi söyledik’’ dedi   “MİLLET İTTİFAKI ARALIK BAŞINDA NETLEŞECEK” Millet İttifakı görüşmelerinin Aralık ayının başında netleşeceğini ifade eden CHP’li Balaban, ittifak konusunda yetki ve son söz genel merkezindir diye konuşarak, “Bu ittifaka Saadet Partisi’nin eklenilmesi düşünülüyor. Görüşmelerin yapılacağını da kamuoyu ile paylaştılar. Büyükşehir Belediyesi adayımız ittifak görüşmeleri sonunda netleşecek. 5 ilçede adaylar kesinleşti. Kırkağaç, Saruhanlı, Gölmarmara, Alaşehir ve Sarıgöl’de adaylar netleşti. Burada çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor’’ dedi.- Özlem ŞAHİN  
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kasım ayındaki ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. İl başkanlığı olarak yerel seçimleri için hazırladıkları ikinci raporlarının yanı sıra, parti muhaliflerinin oluşturduğu Manisa CHP Parti Tabanı raporunu da Kılıçdaroğlu’na sunan Balaban, Salihli’de eğilim yoklaması yapılacağının müjdesini verdi.
CHP İl Başkanı Semih Balaban, 23 Kasım günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kasım ayında ikinci kez makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Salihli İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık da yer aldı. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Balaban, ziyarette CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na kendi hazırladıkları ikinci rapor haricinde parti içindeki muhaliflerin de hazırladığı raporu sunduklarını aktardı. CHP’li Balaban yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız ile çok verimli bir görüşmemiz oldu. Daha önceki ziyaretimizde olduğu gibi bu ziyaretimiz de de sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, yetkinin il ve ilçe örgütlerinde olduğunu belirtti’’ şeklinde konuştu.
 
“SALİHLİ İÇİN TALİMAT VERDİ”
CHP’li Balaban açıklamasında, daha önce Turgutlu ve Akhisar ilçelerinde eğilim yoklaması için onay aldıklarını ve son ziyaretlerinde Salihli ilçesinde de eğilim yoklaması yapılması konusunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan onay çıktığını dile getirdi. CHP’li Balaban,  “Salihli’de eğilim yoklamasının yapılması talimatını bizzat bizim yanımızda verdi. Böylece Salihli ilçemizde de eğilim yoklamasını örgütümüzün talepleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz’’ dedi.
 
BALABAN EN AZ 6-7 İLÇE İÇİN SÖZ VERDİ
CHP-İYİ Parti ittifak görüşmelerinin halen devam ettiğinin altını çizen CHPli Balaban, “Sayın Genel Başkanımız bizlere ittifak görüşmelerinin devam ettiğini ve görüşmelerin genel merkezde netleştikten sonra illerde de ona göre bir düzenleme yapılacağını ifade etti. Bu düzenlemede de mutlaka il başkanlarıyla da görüş alışverişinde bulunacağını beyan etti. Özellikle bu yerel seçimlerde Manisa’dan birçok belediyeyi kazanacağımızı söyledi. Biz de Manisa’da en az kendisine 6-7 ilçenin belediyesini armağan edeceğimizi söyledik’’ dedi
 
“MİLLET İTTİFAKI ARALIK BAŞINDA NETLEŞECEK”
Millet İttifakı görüşmelerinin Aralık ayının başında netleşeceğini ifade eden CHP’li Balaban, ittifak konusunda yetki ve son söz genel merkezindir diye konuşarak, “Bu ittifaka Saadet Partisi’nin eklenilmesi düşünülüyor. Görüşmelerin yapılacağını da kamuoyu ile paylaştılar. Büyükşehir Belediyesi adayımız ittifak görüşmeleri sonunda netleşecek. 5 ilçede adaylar kesinleşti. Kırkağaç, Saruhanlı, Gölmarmara, Alaşehir ve Sarıgöl’de adaylar netleşti. Burada çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor’’ dedi.- Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.