DOĞA'YLA PROTOKOL İMZALADILAR

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2011 - 12:41, Güncelleme: 27.12.2011 - 12:41
 

DOĞA'YLA PROTOKOL İMZALADILAR

Manisa’nın en büyük özel hastaneleri arasında yer alan Özel Grandmedical Hastanesi, Özel Doğa Koleji’yle protokol imzaladı.
 Özel Grandmedical Hospital ile Özel Doğa Koleji arasında önemli bir protokol imzalandı. Hastane Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi’nin makam odasında gerçekleştirilen protokol imza törenine; Dr. Çerçi ve Manisa Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdiresi Meral Turantekin ile Manisa Doğa Koleji Müşteri Temsilcisi Gizem Yılmaz katıldı. Daha önce Türk Metal Sendikası Manisa Şubesi ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile sağlıkta indirim protokolü imzalayan Özel Grandmedical Hospital, yeni protokolünü Manisa Doğa Koleji ile imzaladı. İmzalanan protokol uyarınca; bundan böyle Doğa Koleji’nin öğretmenleri, çalışanları, öğrenci ve velileri Özel Grandmedical Hospital’ın sağlık hizmetlerinden %15-20 daha ucuza yararlanacak. Yine aynı şekilde Grandmedical Hospital’ın idareci ve çalışanları da Doğa Koleji’ne öğrenci göndermeleri durumunda, kendilerinden güncel fiyatlardan %5 daha ucuz fiyat alınacak. Protokolde bundan böyle iki kurum arasında ortak çalışmaların yürütülmesi ve sosyal projelerin gerçekleştirilesi de Tipobet öngörülüyor. İki kurum arasında yapılan protokol ile ilgili bir açıklama yapan Özel Grandmedical Hospital Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi, protokolün iki tarafın da yararına olduğunu belirterek şunları söyledi, “İmzalanan protokol uyarınca bundan böyle Doğa Kolejinin öğretmenleri, çalışanları, öğrenci ve velileri Hastanemiz Özel Grandmedical Hospital’da muayene ve ayakta tedaviler için %15, yatış gerektiği durumlarda da %20 oranında daha az ücret ödeyecekler. Yine bizim kurumumuzun tüm idareci ve çalışanları da Özel Doğa Koleji’ne öğrenci göndermeleri durumunda güncel fiyatlar üzerinden kendilerine %5 indirim yapılacak. Protokol bununla da sınırlı değil, anlaşmada, bundan böyle iki kurum arasında ortak çalışmaların yapılması ve birlikte sosyal projelerin geliştirilmesi de öngörülüyor. Protokolün taraflar için hayırlı olmasını diliyorum” 
Manisa’nın en büyük özel hastaneleri arasında yer alan Özel Grandmedical Hastanesi, Özel Doğa Koleji’yle protokol imzaladı.
 Özel Grandmedical Hospital ile Özel Doğa Koleji arasında önemli bir protokol imzalandı.

Hastane Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi’nin makam odasında gerçekleştirilen protokol imza törenine; Dr. Çerçi ve Manisa Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdiresi Meral Turantekin ile Manisa Doğa Koleji Müşteri Temsilcisi Gizem Yılmaz katıldı. Daha önce Türk Metal Sendikası Manisa Şubesi ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile sağlıkta indirim protokolü imzalayan Özel Grandmedical Hospital, yeni protokolünü Manisa Doğa Koleji ile imzaladı.

İmzalanan protokol uyarınca; bundan böyle Doğa Koleji’nin öğretmenleri, çalışanları, öğrenci ve velileri Özel Grandmedical Hospital’ın sağlık hizmetlerinden %15-20 daha ucuza yararlanacak. Yine aynı şekilde Grandmedical Hospital’ın idareci ve çalışanları da Doğa Koleji’ne öğrenci göndermeleri durumunda, kendilerinden güncel fiyatlardan %5 daha ucuz fiyat alınacak. Protokolde bundan böyle iki kurum arasında ortak çalışmaların yürütülmesi ve sosyal projelerin gerçekleştirilesi de Tipobet öngörülüyor.

İki kurum arasında yapılan protokol ile ilgili bir açıklama yapan Özel Grandmedical Hospital Genel Müdürü Dr. Mehmet Çerçi, protokolün iki tarafın da yararına olduğunu belirterek şunları söyledi, “İmzalanan protokol uyarınca bundan böyle Doğa Kolejinin öğretmenleri, çalışanları, öğrenci ve velileri Hastanemiz Özel Grandmedical Hospital’da muayene ve ayakta tedaviler için %15, yatış gerektiği durumlarda da %20 oranında daha az ücret ödeyecekler. Yine bizim kurumumuzun tüm idareci ve çalışanları da Özel Doğa Koleji’ne öğrenci göndermeleri durumunda güncel fiyatlar üzerinden kendilerine %5 indirim yapılacak. Protokol bununla da sınırlı değil, anlaşmada, bundan böyle iki kurum arasında ortak çalışmaların yapılması ve birlikte sosyal projelerin geliştirilmesi de öngörülüyor. Protokolün taraflar için hayırlı olmasını diliyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.