DÜZENLİ SPORLA 34 KİLO VERDİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 03.06.2018 - 10:43
 

DÜZENLİ SPORLA 34 KİLO VERDİ

Manisa’da yaşayan 49 yaşındaki Mürüvvet Yiğit, fazla kilolarını Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yeni Mahalle Hanımlar Lokali’nde verdi.
Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu hanımlar lokali ve meslek edindirme kursları, birçok vatandaşın takdirini kazanıyor. Hanımlar, lokaller sayesinde birçok branşta kurstan yararlanırken; yeni hobiler ediniyor. ‘ÇERÇİ’YE BİZLERİ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’ Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarından yararlanan 49 yaşındaki Mürüvvet Yiğit fitness, pilates ve zumba yaparak 8 ayda 34 kilo verdi. Kursa başlamadan önce 118 kilo olduğunu belirten Yiğit, hanımlara da Yunusemre Belediyesi’nin açtığı kurslardan yararlanmaya davet etti. Spora başlamadan önce 118 kilo olduğunu söyleyen Mürüvvet Yiğit, “8 aydır Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’na geliyorum. Geldiğimde 118 kiloydum. Ayak, diz ve belimde rahatsızlıklarım vardı. Bu lokalde yaptığım fitness, pilates ve zumba ile 84 kilo oldum. Kilo verdikten sonra özgüvenim arttı. Her yere yürüyerek gidebiliyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bayanları düşünmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Ben bütün bayanların spor ile tanışmasını ve bu imkanlardan faydalanmasını isterim” dedi. BAŞKAN ÇERÇİ, ‘KURSLAR 30 BRANŞTA DÜZENLENİYOR’ Hanım lokali ziyareti sırasında Mürüvvet Yiğit ile tanışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Yiğit’i azminden dolayı kutladı. Başkan Çerçi, ilçede hanım lokallerinin sayısını her geçen gün arttırdıklarını ifade ederek, “Hanım Lokalimizde birbirinden farklı birçok branşta binlerce vatandaşımıza kurslar veriyoruz. Hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız bu kurslardan faydalanıyor. Yaklaşık 30 branşta düzenlenen kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız sayısı şu anda 11 olan hanım lokallerine gideceği gibi Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi sahibi olabilir” diye konuştu. –Haber Merkezi
Manisa’da yaşayan 49 yaşındaki Mürüvvet Yiğit, fazla kilolarını Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yeni Mahalle Hanımlar Lokali’nde verdi.
Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu hanımlar lokali ve meslek edindirme kursları, birçok vatandaşın takdirini kazanıyor. Hanımlar, lokaller sayesinde birçok branşta kurstan yararlanırken; yeni hobiler ediniyor.
‘ÇERÇİ’YE BİZLERİ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’
Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kurslarından yararlanan 49 yaşındaki Mürüvvet Yiğit fitness, pilates ve zumba yaparak 8 ayda 34 kilo verdi. Kursa başlamadan önce 118 kilo olduğunu belirten Yiğit, hanımlara da Yunusemre Belediyesi’nin açtığı kurslardan yararlanmaya davet etti. Spora başlamadan önce 118 kilo olduğunu söyleyen Mürüvvet Yiğit, “8 aydır Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’na geliyorum. Geldiğimde 118 kiloydum. Ayak, diz ve belimde rahatsızlıklarım vardı. Bu lokalde yaptığım fitness, pilates ve zumba ile 84 kilo oldum. Kilo verdikten sonra özgüvenim arttı. Her yere yürüyerek gidebiliyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bayanları düşünmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Ben bütün bayanların spor ile tanışmasını ve bu imkanlardan faydalanmasını isterim” dedi.
BAŞKAN ÇERÇİ, ‘KURSLAR 30 BRANŞTA DÜZENLENİYOR’
Hanım lokali ziyareti sırasında Mürüvvet Yiğit ile tanışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Yiğit’i azminden dolayı kutladı. Başkan Çerçi, ilçede hanım lokallerinin sayısını her geçen gün arttırdıklarını ifade ederek, “Hanım Lokalimizde birbirinden farklı birçok branşta binlerce vatandaşımıza kurslar veriyoruz. Hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız bu kurslardan faydalanıyor. Yaklaşık 30 branşta düzenlenen kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız sayısı şu anda 11 olan hanım lokallerine gideceği gibi Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi sahibi olabilir” diye konuştu. –Haber Merkezi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.