ESSİ MANİSA’DA ESTİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2016 - 08:58, Güncelleme: 22.12.2016 - 08:58
 

ESSİ MANİSA’DA ESTİ

Essi Güzellik- Estetik- Kozmetik ve Eğitim 28’inci şubesini görkemli bir açılış kokteyli ile Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde açtı. Manisalı Mehtap Çalbıyık tarafından açılan ESSİ, Manisalılardan büyük ilgi gördü.
Türkiye genelinde yaygınlaşan ESSİ Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim Merkezi Salonu, Manisa’da Sakarya mahallesi Uzun yol caddesi üzerinde hizmete açıldı. Avrupa'nın en iyi güzellik markalarından Essi'nin açılışını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Essi Güzellik Zincirleri Kurucusu Zübeyde Nacar, Grup Nacar Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Nacar  ve işyeri sahipleri Mehtap Çalbıyık ile eşi Şahin Çalbıyık yaptı.   ESSI 28.ŞUBESİNİ ŞEHZADELER'DE AÇTI Renkli ve şık dekorasyonu, büyüleyici atmosferiyle Şehzadeler'in yeni güzellik adresi olan Essi, uzman kadrosu ve 22 yıllık tecrübesiyle cilt ve leke bakımlarından bölgesel incelmeye, aroma terapi masajndan kalıcı epilasyona kadar birçok alanda hizmet verecek.
Essi Güzellik- Estetik- Kozmetik ve Eğitim 28’inci şubesini görkemli bir açılış kokteyli ile Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde açtı. Manisalı Mehtap Çalbıyık tarafından açılan ESSİ, Manisalılardan büyük ilgi gördü.
Türkiye genelinde yaygınlaşan ESSİ Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim Merkezi Salonu, Manisa’da Sakarya mahallesi Uzun yol caddesi üzerinde hizmete açıldı. Avrupa'nın en iyi güzellik markalarından Essi'nin açılışını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Essi Güzellik Zincirleri Kurucusu Zübeyde Nacar, Grup Nacar Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Nacar  ve işyeri sahipleri Mehtap Çalbıyık ile eşi Şahin Çalbıyık yaptı.
 
ESSI 28.ŞUBESİNİ ŞEHZADELER'DE AÇTI
Renkli ve şık dekorasyonu, büyüleyici atmosferiyle Şehzadeler'in yeni güzellik adresi olan Essi, uzman kadrosu ve 22 yıllık tecrübesiyle cilt ve leke bakımlarından bölgesel incelmeye, aroma terapi masajndan kalıcı epilasyona kadar birçok alanda hizmet verecek.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.