Gençlerin aktif vakalardaki oranı artıyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 12:43, Güncelleme: 04.04.2021 - 12:43
 

Gençlerin aktif vakalardaki oranı artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gençlerin aktif vakalar içindeki oranının arttığını belirtti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan koronavirüs vakalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti: 65 yaş üstü büyüklerimizin son bir ayda toplam vakalar içindeki oranı %14,39’dan 11,3’e düştü. Gençlerin aktif vakalar içindeki oranı ise artıyor. Gençlerimizi de koruyacağız.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gençlerin aktif vakalar içindeki oranının arttığını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan koronavirüs vakalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti:

65 yaş üstü büyüklerimizin son bir ayda toplam vakalar içindeki oranı %14,39’dan 11,3’e düştü. Gençlerin aktif vakalar içindeki oranı ise artıyor. Gençlerimizi de koruyacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.