GRAND MEDİCAL'İN KADROSU GÜÇLENİYOR

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2012 - 16:20, Güncelleme: 19.06.2012 - 16:20
 

GRAND MEDİCAL'İN KADROSU GÜÇLENİYOR

Manisa’da hizmet veren Özel Grandmedical Hospital, hekim kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Yanık’ı dahil etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, amaçlarının Manisalılara sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi.
 Özel Grandmedical Hospital’ın kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Yanık’ı ilave ederek hızına hız kattığını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, hasta memnuniyeti ve talebi doğrultusunda kadrolarını geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. Konu ile ilgili olara Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar’ın Ankara’da olması nedeniyle basın açıklaması yapma görevi kendisine düştüğünü belirten Atabey, “ Ekrem Yanık gibi Manisa’da marka olmuş bir hekimi hastanemizin kadrosuna katarak yeni bir heyecan oluşturduk. Önümüzdeki hafta doktorumuz Bahadır Çöllü de aramıza katılacaktır.  Grandmedical olarak en önemli hedefimiz Manisa’dan dışarıya hasta sevki yapmadan, kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Verdiğimiz hizmet kalitesini en üst düzeyde sunmak için yola çıktık ve iyi bir teknolojik bir alt yapı oluşturduk. Branşlarında kendilerini kanıtlamış hekim kadromuzla ve  ileri teknolojik cihazlar ile tanı ve tedavide  önemli başarılara imza atacağız” dedi ‘Büyük hedefler amaçlıyoruz’ Hastane Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op Dr Mümtaz Kahya da; “Teknoloji zengini ve kalitesine Avrupabet güvendiğimiz bir hastane oluşturduk. Hastanemize yeni arkadaşlarımızı ilave ederek ileriye doğru büyük hedefleri amaçlıyoruz. Ekrem Bey yıllardır Manisa’ da hizmet veren bir meslektaşımız, kendisinin gelmesiyle hastanemizde hem hasta, hem müdahale sayılarında artış oldu. Kadromuzda bulunan Kalp Damar Cerrahlarımızla beraber burada da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi. ‘Güzel başarılara imza atacağız’ Özel Grandmedical Hospital’da görev başlayan Kardiyoloji Uzmanı Dr Ekrem Yanik ise; “İnsanların kalbini kazanmak için sağlık hizmeti veren bir hekim olarak kardiyoloji uzmanlık alanında hastanenin çok tizlikle çalıştığını gözlemledim. Hem teknolojik açıdan hem de hastalarımızı rahat ettirmek açısından hastanemiz büyük bir konfora ve lükse sahip. Önümüzde ki günlerde aramıza kardiyolog arkadaşım Bahadır Çöllü’de katılacak. Burada daha önceden de çalıştığım, Kalp ve Damar cerrahisinde Manisa ve çevresinde adını duyurmuş hekim arkadaşlarımla çalışacak olmaktan da mutluyum. Birlikte güzel başarılara imza atacağız” dedi. Atabey, Manisa’da vakıf kuracak Manisa’da vakıf kurarak Horozköy Caddesi üzerinde bir Kadın Sığınma Evi yaptıracağını müjdeleyen Atabey, şöyle konuştu: “Halka hizmet hakka hizmettir” biz bu slogan ile yıllardır hareket ettik. Daha önce evimizi satarak Kars’ın Çakmak Köyünde bir camii,  altımızdaki jeepimizi satarak Mesir İlköğretim Okulu bahçesinde Atabey Anaokulu, yine elde ettiğimiz kazançtan Manisa Otobüs Terminali karşına bir üst geçit yaptırdık. Bu yardımlarımıza devam edeceğiz şimdi ki projemiz ise 683 m2’lik bir vakıf kurmak ve yardıma ihtiyacı olan tüm bayanları burada misafir etmektir.” 
Manisa’da hizmet veren Özel Grandmedical Hospital, hekim kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Yanık’ı dahil etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, amaçlarının Manisalılara sağlık hizmeti vermek olduğunu söyledi.
 Özel Grandmedical Hospital’ın kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Yanık’ı ilave ederek hızına hız kattığını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, hasta memnuniyeti ve talebi doğrultusunda kadrolarını geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. Konu ile ilgili olara Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar’ın Ankara’da olması nedeniyle basın açıklaması yapma görevi kendisine düştüğünü belirten Atabey, “ Ekrem Yanık gibi Manisa’da marka olmuş bir hekimi hastanemizin kadrosuna katarak yeni bir heyecan oluşturduk. Önümüzdeki hafta doktorumuz Bahadır Çöllü de aramıza katılacaktır.  Grandmedical olarak en önemli hedefimiz Manisa’dan dışarıya hasta sevki yapmadan, kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Verdiğimiz hizmet kalitesini en üst düzeyde sunmak için yola çıktık ve iyi bir teknolojik bir alt yapı oluşturduk. Branşlarında kendilerini kanıtlamış hekim kadromuzla ve  ileri teknolojik cihazlar ile tanı ve tedavide  önemli başarılara imza atacağız” dedi

‘Büyük hedefler amaçlıyoruz’

Hastane Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op Dr Mümtaz Kahya da; “Teknoloji zengini ve kalitesine Avrupabet güvendiğimiz bir hastane oluşturduk. Hastanemize yeni arkadaşlarımızı ilave ederek ileriye doğru büyük hedefleri amaçlıyoruz. Ekrem Bey yıllardır Manisa’ da hizmet veren bir meslektaşımız, kendisinin gelmesiyle hastanemizde hem hasta, hem müdahale sayılarında artış oldu. Kadromuzda bulunan Kalp Damar Cerrahlarımızla beraber burada da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

‘Güzel başarılara imza atacağız’

Özel Grandmedical Hospital’da görev başlayan Kardiyoloji Uzmanı Dr Ekrem Yanik ise; “İnsanların kalbini kazanmak için sağlık hizmeti veren bir hekim olarak kardiyoloji uzmanlık alanında hastanenin çok tizlikle çalıştığını gözlemledim. Hem teknolojik açıdan hem de hastalarımızı rahat ettirmek açısından hastanemiz büyük bir konfora ve lükse sahip. Önümüzde ki günlerde aramıza kardiyolog arkadaşım Bahadır Çöllü’de katılacak. Burada daha önceden de çalıştığım, Kalp ve Damar cerrahisinde Manisa ve çevresinde adını duyurmuş hekim arkadaşlarımla çalışacak olmaktan da mutluyum. Birlikte güzel başarılara imza atacağız” dedi.

Atabey, Manisa’da vakıf kuracak

Manisa’da vakıf kurarak Horozköy Caddesi üzerinde bir Kadın Sığınma Evi yaptıracağını müjdeleyen Atabey, şöyle konuştu: “Halka hizmet hakka hizmettir” biz bu slogan ile yıllardır hareket ettik. Daha önce evimizi satarak Kars’ın Çakmak Köyünde bir camii,  altımızdaki jeepimizi satarak Mesir İlköğretim Okulu bahçesinde Atabey Anaokulu, yine elde ettiğimiz kazançtan Manisa Otobüs Terminali karşına bir üst geçit yaptırdık. Bu yardımlarımıza devam edeceğiz şimdi ki projemiz ise 683 m2’lik bir vakıf kurmak ve yardıma ihtiyacı olan tüm bayanları burada misafir etmektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.