KALBİNİN DELİK OLDUĞUNU 50 YAŞINDA ÖĞRENDİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2017 - 09:57, Güncelleme: 17.07.2017 - 09:57
 

KALBİNİN DELİK OLDUĞUNU 50 YAŞINDA ÖĞRENDİ

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Ali Dinç, kalbinin doğuştan delik olduğunu 50 yaşında özel bir hastane de öğrendi.
İnme şikayetiyle Salihli’de bir özel hastanenin Nöroloji Bölümüne giden Ali Din, Nöroloji Dr. Ozan Sagut’a muayene oldu. Dr. Sagut tarafından tedavi altına alınan Dinç, yapılan ileri kardiak tetkiklerde kalbinde doğuştan bir kaç milimetrelik delik olduğu saptandı. Dinç’in kalbindeki doğuştan olan delik ise Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. İbrahim Susam ve ekibinin anjiyo yöntemiyle, şemsiye ile kapatıldı. Dinç’in kalbindeki delik şemsiye yöntemiyle kapatılarak, bu bölgeden yeni pıhtı atması engellendi. Kalbinin doğuştan delik olduğunu 50 yaşında öğrendiğini ifade eden Ali Dinç, sağlığına kavuştuğunu söyledi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Ali Dinç, kalbinin doğuştan delik olduğunu 50 yaşında özel bir hastane de öğrendi.

İnme şikayetiyle Salihli’de bir özel hastanenin Nöroloji Bölümüne giden Ali Din, Nöroloji Dr. Ozan Sagut’a muayene oldu. Dr. Sagut tarafından tedavi altına alınan Dinç, yapılan ileri kardiak tetkiklerde kalbinde doğuştan bir kaç milimetrelik delik olduğu saptandı. Dinç’in kalbindeki doğuştan olan delik ise Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. İbrahim Susam ve ekibinin anjiyo yöntemiyle, şemsiye ile kapatıldı. Dinç’in kalbindeki delik şemsiye yöntemiyle kapatılarak, bu bölgeden yeni pıhtı atması engellendi.

Kalbinin doğuştan delik olduğunu 50 yaşında öğrendiğini ifade eden Ali Dinç, sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.