KAZAZEDE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARINA KAVUŞTU

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2012 - 16:45, Güncelleme: 04.05.2012 - 16:45
 

KAZAZEDE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARINA KAVUŞTU

Geçtiğimiz hafta Vestel İlköğretim Okulu’nda tenefüste sınıftan hızla çıktığı sırada kolu kapı koluna saplanan 11 yaşındaki Esra Otoman arkadaşlarına kavuştu.
 Geçtiğimiz hafta Vestel İlköğretim Okulu’nda tenefüste sınıftan hızla çıktığı sırada kolu kapı koluna saplanan 11 yaşındaki Esra Otoman arkadaşlarına kavuştu. Bir etkinlik dolayısıyla Vestel İlköğretim Okulu’na gelen Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çiftçi, okul Müdürü Yılmaz Yalçın ile birlikte eğitim Esra Otaman’ı sınıfında kazazede öğrenciye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Minik Esra’nın sınıf öğretmeni Nilgün Erekti “İnanın o günü yeniden hatırlamak istemiyorum kabus gibi bir gün idi. Neyse ki öğrencim yeniden aramıza katıldı. Buna çok seviniyorum” dedi. Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çiftçi de bundan Retrobet sonra meydana gelebilecek benzeri olaylar için öğrencilere uyarılarda bulunarak; “Tenefüs zili çaldığından sakın ola ki yarış haline girmeyin. Bakın görüyorsunuz ki aniden açılan bir kapı arkadaşınızı büyük bir sıkıntıya soktu. Yeniden aranıza dönen arkadaşınıza geçmiş olsun diyorum” dedi Celal Bayar Üniversitesinde geçirdiği operasyon sonrasında kolundaki kapı kolunun çıkmasıyla birlikte yeniden okuluna dönüp arkadaşlarına kavuşmanın mutluğunu taşıyan Esra Otaman’da olay yaşandığı karşı sınıfın kapısının önüne geldiğinde “İnanın ben e anlamadım nasıl böyle bir şey oldu. Zilin çalmasıyla birlikte arkadaşlarımla yarış haline girdiğimde sınıfı kapısı aniden açıldı ve hayatım boyunca unutamayacağım bir olay başıma geldi. Bu olaydan büyük dersler çıkartmam gerekir” dedi  
Geçtiğimiz hafta Vestel İlköğretim Okulu’nda tenefüste sınıftan hızla çıktığı sırada kolu kapı koluna saplanan 11 yaşındaki Esra Otoman arkadaşlarına kavuştu.
 Geçtiğimiz hafta Vestel İlköğretim Okulu’nda tenefüste sınıftan hızla çıktığı sırada kolu kapı koluna saplanan 11 yaşındaki Esra Otoman arkadaşlarına kavuştu. Bir etkinlik dolayısıyla Vestel İlköğretim Okulu’na gelen Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çiftçi, okul Müdürü Yılmaz Yalçın ile birlikte eğitim Esra Otaman’ı sınıfında kazazede öğrenciye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Minik Esra’nın sınıf öğretmeni Nilgün Erekti “İnanın o günü yeniden hatırlamak istemiyorum kabus gibi bir gün idi. Neyse ki öğrencim yeniden aramıza katıldı. Buna çok seviniyorum” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çiftçi de bundan Retrobet sonra meydana gelebilecek benzeri olaylar için öğrencilere uyarılarda bulunarak; “Tenefüs zili çaldığından sakın ola ki yarış haline girmeyin. Bakın görüyorsunuz ki aniden açılan bir kapı arkadaşınızı büyük bir sıkıntıya soktu. Yeniden aranıza dönen arkadaşınıza geçmiş olsun diyorum” dedi

Celal Bayar Üniversitesinde geçirdiği operasyon sonrasında kolundaki kapı kolunun çıkmasıyla birlikte yeniden okuluna dönüp arkadaşlarına kavuşmanın mutluğunu taşıyan Esra Otaman’da olay yaşandığı karşı sınıfın kapısının önüne geldiğinde “İnanın ben e anlamadım nasıl böyle bir şey oldu. Zilin çalmasıyla birlikte arkadaşlarımla yarış haline girdiğimde sınıfı kapısı aniden açıldı ve hayatım boyunca unutamayacağım bir olay başıma geldi. Bu olaydan büyük dersler çıkartmam gerekir” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.