KIRIŞIKLIKLARDAN KURTULABİLİRSİNİZ!

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2017 - 14:01, Güncelleme: 25.03.2017 - 14:01
 

KIRIŞIKLIKLARDAN KURTULABİLİRSİNİZ!

Yüzde çıkan kırışıklıklara kimsenin tahammülü yoktur. Özellikle derin kırışıklıklar bir erkek veya kadın için can sıkıcı olabilir. Bu nedenle doğru cilt bakımını yapmak gerekir. Botoks veya kimyasal peeling seçenekleri ise sizlere pahalı gelebilir. Bu nedenle derin kırışıklıkları azaltmanın daha ucuz bir yolu var.
HABER CANER KILIÇ  Kadınların ciltleri menepoz öncesinde, sırasında ve sonrasında hormonal dengeler anlamında bazı değişikliklerle karşılaşır. Hayatları boyunca sivilce çıkarmamış bile olsalar kadınlar bu dönemde sivilce çıkarabilir. Yüzlerinde tüylenme problemi ve yaşlanma ile cilt inceldiğinden kahverengi lekeler ve çizgi oluşumları görülebilir. Güneş hasarları genleşmiş damarlar ve yoğun hassasiyet gibi cilt problemleri gözlemlenebilir. Cilt kırışıklıkları ilk olarak göz çevresinde başlamaktadır. Göz bölgesinin cildi daha ince ve narindir.   KIRIŞIKLIKLARI AYRI SINIFLAMAK GEREKİR O bölgede kasların hakimiyetinde sürekli gülümseme sırasında veya konuşma sırasında yapmış olduğumuz mimiklerle üstündeki deriyi de ona endeksli olarak hareket ettiriyor ve daha erken kırıştırıyor. Mimiklerle kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır.İlk kırışıklıkları mimikleri en çok gördüğümüz bölgede görürüz. Mimiklere endeksli kırışıklıkları ayrı sınıflamak gerekir.     ÖNCE GÜNEŞTEN KORUNMAK GEREK Yaşlılıkla ilişkili birşey değildir. Yaşlılıkla ilişkilendirilen kırışıklıklar bir sürece ihtiyacı olan durum demektir. İlerleyen yaşla birlikte herşey ilerlemektedir. Kırışıklığın temeli, genetiklik, alt yapıdaki problemler ve durumlarla ilişkilidir. Hem de kronolojik sürecin getirdikleri ile ilişkilidir. Doku çökmeleri, yer çekimine karşı koyamama, kolojen liflerin azalması bunun dışında kemiğin çökmesi bile bir bütündür. Kırışıklığın temeline gidecek olursak nasıl önleriz orda başlıyor. Kırışıklığı önlememiz için önce güneşten korunmamız gereklidir.     KIRIŞIKLIKLARI ÖNLEMEK İÇİN ÖNERİLER Güneş ışığı ile solaryumun verdiği ultraviyole cildi bronzlaştırmak için, cildi olduğundan fazla koyuya teşvik etmek için kullanılırken cildi de yaşlandırır. Bilmek lazım ki; açık tenliler doğru dürüst koyulaşamadıkları gibi daha fazla ultraviyoleden etkileniyor, koyu tenler ise çabuk bronzlaşmasıyla birlikte cilt lekelerinide beraberinde getiriyor. Kırışıklıkları önlemek için: Güneşten mümkün olduğunca kaçınmalı, Güneş koruyucu kremleri kullanmalı, Dengeli beslenmeli, Düzenli uyumalı, Düzenli spor yapılmalı,   KESİN ÇÖZÜM MÜMKÜN! Kullanılacak ürünleri bilinçli uzmanların önerisiyle bilinçli erken ya da zamanında kullanmaya başlamak kırışıklığı önlemekte ilk adımdır. Yaşına uygun kremleri kullanmak, yaşına uygun bakımları yapmak kırışıklığı geciktirebilir. Bağ dokusunu bol su içerek güçlendirmeliyiz. Sigara ve alkol tüketiminden uzak durup her  şeyi dozunda tüketmeliyiz. Dış etkenlerden koruyarak ve düzenli stresten uzak yaşayarak cildimizin daha genç kalmasını sağlayabiliriz. Biz ‘Behra Güzellik Salonu’ olarak, yoğun bakım ile gözenekleri temizleme işleminin ardından Antiaging, radyo frekans ile kırışıklıklarınızı gözle görünür neticede seans aralıkları ile sonlandırıyoruz. Yaptığımız bazı dokunuşlar sonrası, ilk seansta neredeyse yüzde 20’lik bir gözle görünür bir fark sağlayabiliyoruz. Tabi bu oran da kişiden kişiye değişebiliyor ve daha fazlası gözlemlenebiliyor.  
Yüzde çıkan kırışıklıklara kimsenin tahammülü yoktur. Özellikle derin kırışıklıklar bir erkek veya kadın için can sıkıcı olabilir. Bu nedenle doğru cilt bakımını yapmak gerekir. Botoks veya kimyasal peeling seçenekleri ise sizlere pahalı gelebilir. Bu nedenle derin kırışıklıkları azaltmanın daha ucuz bir yolu var.
HABER
CANER KILIÇ 

Kadınların ciltleri menepoz öncesinde, sırasında ve sonrasında hormonal dengeler anlamında bazı değişikliklerle karşılaşır. Hayatları boyunca sivilce çıkarmamış bile olsalar kadınlar bu dönemde sivilce çıkarabilir. Yüzlerinde tüylenme problemi ve yaşlanma ile cilt inceldiğinden kahverengi lekeler ve çizgi oluşumları görülebilir. Güneş hasarları genleşmiş damarlar ve yoğun hassasiyet gibi cilt problemleri gözlemlenebilir. Cilt kırışıklıkları ilk olarak göz çevresinde başlamaktadır. Göz bölgesinin cildi daha ince ve narindir.
 
KIRIŞIKLIKLARI AYRI SINIFLAMAK GEREKİR
O bölgede kasların hakimiyetinde sürekli gülümseme sırasında veya konuşma sırasında yapmış olduğumuz mimiklerle üstündeki deriyi de ona endeksli olarak hareket ettiriyor ve daha erken kırıştırıyor. Mimiklerle kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır.İlk kırışıklıkları mimikleri en çok gördüğümüz bölgede görürüz. Mimiklere endeksli kırışıklıkları ayrı sınıflamak gerekir.
 
 
ÖNCE GÜNEŞTEN KORUNMAK GEREK
Yaşlılıkla ilişkili birşey değildir. Yaşlılıkla ilişkilendirilen kırışıklıklar bir sürece ihtiyacı olan durum demektir. İlerleyen yaşla birlikte herşey ilerlemektedir. Kırışıklığın temeli, genetiklik, alt yapıdaki problemler ve durumlarla ilişkilidir. Hem de kronolojik sürecin getirdikleri ile ilişkilidir. Doku çökmeleri, yer çekimine karşı koyamama, kolojen liflerin azalması bunun dışında kemiğin çökmesi bile bir bütündür. Kırışıklığın temeline gidecek olursak nasıl önleriz orda başlıyor. Kırışıklığı önlememiz için önce güneşten korunmamız gereklidir.
 
 
KIRIŞIKLIKLARI ÖNLEMEK İÇİN ÖNERİLER
Güneş ışığı ile solaryumun verdiği ultraviyole cildi bronzlaştırmak için, cildi olduğundan fazla koyuya teşvik etmek için kullanılırken cildi de yaşlandırır. Bilmek lazım ki; açık tenliler doğru dürüst koyulaşamadıkları gibi daha fazla ultraviyoleden etkileniyor, koyu tenler ise çabuk bronzlaşmasıyla birlikte cilt lekelerinide beraberinde getiriyor. Kırışıklıkları önlemek için: Güneşten mümkün olduğunca kaçınmalı, Güneş koruyucu kremleri kullanmalı, Dengeli beslenmeli, Düzenli uyumalı, Düzenli spor yapılmalı,
 
KESİN ÇÖZÜM MÜMKÜN!
Kullanılacak ürünleri bilinçli uzmanların önerisiyle bilinçli erken ya da zamanında kullanmaya başlamak kırışıklığı önlemekte ilk adımdır. Yaşına uygun kremleri kullanmak, yaşına uygun bakımları yapmak kırışıklığı geciktirebilir. Bağ dokusunu bol su içerek güçlendirmeliyiz. Sigara ve alkol tüketiminden uzak durup her  şeyi dozunda tüketmeliyiz. Dış etkenlerden koruyarak ve düzenli stresten uzak yaşayarak cildimizin daha genç kalmasını sağlayabiliriz. Biz ‘Behra Güzellik Salonu’ olarak, yoğun bakım ile gözenekleri temizleme işleminin ardından Antiaging, radyo frekans ile kırışıklıklarınızı gözle görünür neticede seans aralıkları ile sonlandırıyoruz. Yaptığımız bazı dokunuşlar sonrası, ilk seansta neredeyse yüzde 20’lik bir gözle görünür bir fark sağlayabiliyoruz. Tabi bu oran da kişiden kişiye değişebiliyor ve daha fazlası gözlemlenebiliyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.