MANİSA'DA GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 09.01.2017 - 09:03
 

MANİSA'DA GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım sağlıkta kaliteli hizmet ve iletişim çalışmalarına hız verdi. İletişim ve hizmette kalitenin yükseltilmesi ,personel ve yönetici eğitimi sağlanması adına Manisa'nın köklü kuruluşu Elginkan Vakfı ile işbirliğine gidilecek.
İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım sağlıkta kalitenin yükseltilmesi çalışmalarına devam ediyor. Sağlık yönetici ve personelinin kalite yönetimi ve iletişim eğitimleri dahil kurum hizmet kalitesi yükseltilmesiyle ilgili tüm çalışmalar için Elginkan Vakfı ile birlikte ortak eğitim düzenleyecek. Eğitimlerden tüm Halk Sağlığı Kurum yönetici ve personeli yararlanacak. Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım '' Manisa'da sağlık adına yüksek kalitede hizmet vermek istiyoruz. Bu kapsamda sağlık personelinin hasta iletişimi, kurum içi iletişim, çalışma kalitesinin yükseltilmesi adına gerekli tüm eğitimlerin, sizin gibi köklü bir kuruluş tarafınca verilmesini arzu ettik. Sizlerin de bu danışmanlık ve eğitim hizmetleri için bize destek verecek olmanız bizi mutlu etmiştir. Bundan sonraki bu birlikteliğin Manisa adına hayırlı olmasını diliyor ve Elginkan Vakfı Yönetici ve personeline teşekkür ediyorum.'' Dedi. Kalite iletişim Uzmanı Elginkan Vakfı Md. V. Murat Dolgun ''Biz konuda gerekli tüm çalışmalarda sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağız''dedi.
Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım sağlıkta kaliteli hizmet ve iletişim çalışmalarına hız verdi. İletişim ve hizmette kalitenin yükseltilmesi ,personel ve yönetici eğitimi sağlanması adına Manisa'nın köklü kuruluşu Elginkan Vakfı ile işbirliğine gidilecek.
İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım sağlıkta kalitenin yükseltilmesi çalışmalarına devam ediyor. Sağlık yönetici ve personelinin kalite yönetimi ve iletişim eğitimleri dahil kurum hizmet kalitesi yükseltilmesiyle ilgili tüm çalışmalar için Elginkan Vakfı ile birlikte ortak eğitim düzenleyecek.

Eğitimlerden tüm Halk Sağlığı Kurum yönetici ve personeli yararlanacak. Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım '' Manisa'da sağlık adına yüksek kalitede hizmet vermek istiyoruz. Bu kapsamda sağlık personelinin hasta iletişimi, kurum içi iletişim, çalışma kalitesinin yükseltilmesi adına gerekli tüm eğitimlerin, sizin gibi köklü bir kuruluş tarafınca verilmesini arzu ettik. Sizlerin de bu danışmanlık ve eğitim hizmetleri için bize destek verecek olmanız bizi mutlu etmiştir. Bundan sonraki bu birlikteliğin Manisa adına hayırlı olmasını diliyor ve Elginkan Vakfı Yönetici ve personeline teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Kalite iletişim Uzmanı Elginkan Vakfı Md. V. Murat Dolgun ''Biz konuda gerekli tüm çalışmalarda sizlere destek olmaktan mutluluk duyacağız''dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.