MANİSA’DAKİ ECZANELERDE KORONA ÖNLEMİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2020 - 18:15, Güncelleme: 01.04.2020 - 18:15
 

MANİSA’DAKİ ECZANELERDE KORONA ÖNLEMİ

Dünya'yı etkisi altına alana Koronavirüs, vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Virüse karşı hayatın birçok alanında tedbirlerin alındığı şu günlerde, yaptıkları iş nedeniyle risk altında olan bazı eczacılar da kendi yöntemleriyle önlem almaya çalışıyor. 
Haber: Özlem ŞAHİN Manisa’da Eczacı Cansu Arslan, korona virüsü tedbirleri kapsamında müşterileriyle sosyal mesafeyi korumak için iş yerinin camına pencere ekledi. Böylece ilaç almaya gelen vatandaşlar eczane dışından reçetesini verebiliyor ve ilaçlarını sosyal mesafeyi koruyarak temin edebiliyor.  Eczacı Arslan gibi Manisa’da bazı eczaneler de virüs tedbiri kapsamında buna benzer uygulamalara başvurdu. “MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR” Pencere tedbirinin müşteriler tarafından memnuniyetle karşıladığını belirten Eczacı Cansu Arslan, "Tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle karşı karşıyayız. Meslek grubu olarak da büyük risk altındayız. Biz de böyle bir tedbir almayı düşündük. Diğer illerde de bu uygulama başladı. Masa önlerinde cam veya şerit ya da böyle pencereden çalışma ile tedbirler alınıyor. Özellikle nöbetlerde çok yoğunluk olduğu için hem halkın hem de bizim sağlığımız için daha doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.  Herkes tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Müşterilerimiz çok anlayışlı karşılıyor. Sadece çok yaşlı hastalar geldiği zaman onları istisnai olarak kapı önünde sandalyede oturtuyoruz. Uygulamaya da sıcak bakıyorlar. Para trafiğini de açmış olduğumuz pencerelerden sağlıyoruz. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamıyoruz. Pencere tedbiri birçok yerde de uygulamaya konuldu. Herkesin de uygulanacağını sanıyorum. Bu aşamadan sonra" dedi.  Öte yandan, ilaç ve para trafiğinin sağlandığı pencereye dezenfektan da koyan Eczacı Arslan, vatandaşın sağlığına ekstra bir katkıda daha bulunmuş oldu.   
Dünya'yı etkisi altına alana Koronavirüs, vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Virüse karşı hayatın birçok alanında tedbirlerin alındığı şu günlerde, yaptıkları iş nedeniyle risk altında olan bazı eczacılar da kendi yöntemleriyle önlem almaya çalışıyor. 
Haber: Özlem ŞAHİN
Manisa’da Eczacı Cansu Arslan, korona virüsü tedbirleri kapsamında müşterileriyle sosyal mesafeyi korumak için iş yerinin camına pencere ekledi. Böylece ilaç almaya gelen vatandaşlar eczane dışından reçetesini verebiliyor ve ilaçlarını sosyal mesafeyi koruyarak temin edebiliyor.  Eczacı Arslan gibi Manisa’da bazı eczaneler de virüs tedbiri kapsamında buna benzer uygulamalara başvurdu.

“MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR”

Pencere tedbirinin müşteriler tarafından memnuniyetle karşıladığını belirten Eczacı Cansu Arslan, "Tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle karşı karşıyayız. Meslek grubu olarak da büyük risk altındayız. Biz de böyle bir tedbir almayı düşündük. Diğer illerde de bu uygulama başladı. Masa önlerinde cam veya şerit ya da böyle pencereden çalışma ile tedbirler alınıyor. Özellikle nöbetlerde çok yoğunluk olduğu için hem halkın hem de bizim sağlığımız için daha doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.  Herkes tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Müşterilerimiz çok anlayışlı karşılıyor. Sadece çok yaşlı hastalar geldiği zaman onları istisnai olarak kapı önünde sandalyede oturtuyoruz. Uygulamaya da sıcak bakıyorlar. Para trafiğini de açmış olduğumuz pencerelerden sağlıyoruz. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamıyoruz. Pencere tedbiri birçok yerde de uygulamaya konuldu. Herkesin de uygulanacağını sanıyorum. Bu aşamadan sonra" dedi.  Öte yandan, ilaç ve para trafiğinin sağlandığı pencereye dezenfektan da koyan Eczacı Arslan, vatandaşın sağlığına ekstra bir katkıda daha bulunmuş oldu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.