MANİSALILAR TAZE PALAMUTA DOYACAK

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2016 - 11:15, Güncelleme: 20.09.2016 - 11:15
 

MANİSALILAR TAZE PALAMUTA DOYACAK

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde dün gece Kibar Kaptan ve balıkçıları Vira Bismillah dedi ve ağlarını Marmara Denizi'nin serin sularına attı. Sabaha karşı ağlarını toplayan balıkçılar ise kıyıya büyük bir rekor ile döndü
REKOR BİZDE, 30 TON PALAMUT Gece boyunca Marmara Denizi'nin Bandırma ve Çanakkale açıklarında çeşitli noktalara ağ atan balıkçılar sabahın ilk ışıkları ile ağları toplayınca yakaladıkları balıklara kendileri de şaşırdı.Yaklaşık 30 ton palamut yakalayan balıkçıların, toplanan ağlardan tekneye dökülen palamutları görmesi büyük sevinç yaşattı. Balıkçılar uzun zaman sonra balık sezonunun ilk kez bu kadar bereketli olduğunu söylerken palamut bolluğu balıkçıların yüzlerini güldürdü.  BALIKESİR VE ÇANAKKALE PALAMUTA DOYDU  Balıkçıların bir gecede yakaladığı 30 ton palamut Balıkesir ve Çanakkale'de balık tezgahlarına ulaştı. Balıkçıların yakaladığı 30 ton palamut Kocaman Balıkçılık aracılığı ile Balıkesir ve Çanakkale'de satış yapan balık tezgahlarına gönderildi. Balıkesir'den İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'ye de palamut gönderileceğini belirten balıkçılar; 'Vatandaşlar bol palamuta büyük ilgi gösterdi, fiyatı 4-5 TL civarında olan palamut fiyatının önümüzdeki günlerde 2-3 liraya kadar ineceğini tahmin ediliyoruz' dedi.
Balıkesir'in Bandırma İlçesinde dün gece Kibar Kaptan ve balıkçıları Vira Bismillah dedi ve ağlarını Marmara Denizi'nin serin sularına attı. Sabaha karşı ağlarını toplayan balıkçılar ise kıyıya büyük bir rekor ile döndü

REKOR BİZDE, 30 TON PALAMUT
Gece boyunca Marmara Denizi'nin Bandırma ve Çanakkale açıklarında çeşitli noktalara ağ atan balıkçılar sabahın ilk ışıkları ile ağları toplayınca yakaladıkları balıklara kendileri de şaşırdı.
Yaklaşık 30 ton palamut yakalayan balıkçıların, toplanan ağlardan tekneye dökülen palamutları görmesi büyük sevinç yaşattı. Balıkçılar uzun zaman sonra balık sezonunun ilk kez bu kadar bereketli olduğunu söylerken palamut bolluğu balıkçıların yüzlerini güldürdü. 

BALIKESİR VE ÇANAKKALE PALAMUTA DOYDU
 Balıkçıların bir gecede yakaladığı 30 ton palamut Balıkesir ve Çanakkale'de balık tezgahlarına ulaştı. Balıkçıların yakaladığı 30 ton palamut Kocaman Balıkçılık aracılığı ile Balıkesir ve Çanakkale'de satış yapan balık tezgahlarına gönderildi. Balıkesir'den İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'ye de palamut gönderileceğini belirten balıkçılar; 'Vatandaşlar bol palamuta büyük ilgi gösterdi, fiyatı 4-5 TL civarında olan palamut fiyatının önümüzdeki günlerde 2-3 liraya kadar ineceğini tahmin ediliyoruz' dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.