MİGREN AĞRILARINA NE YAPMAK GEREKİR?

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2017 - 14:16, Güncelleme: 28.07.2017 - 14:16
 

MİGREN AĞRILARINA NE YAPMAK GEREKİR?

Migren ağrılarına ne yapmak gerekir? İşte tüm sorularınızın cevabı bu yazımızda.
MİGREN AĞRILARINA NE YAPMAK GEREKİR?   MİGREN ÇAYI 2 su bardağı kaynar su içerisine birer tatlı kaşığı az ezilmiş fesleğen, oğul otu ve defne ilave edilip 15 dakika çayın demlendikten sonra Migren tedavisi için hazırlanan bu bitkisel çaydan günde 3-4 bardak içiniz, çayın düzenli olarak en az 1 ay boyunca içilmesi halinde migrenini tedavi olacaktır. Birer damla nane yağını şakaklara, iki kaş arasına, kulak arkasına sürünüz. Anlınıza tülbent bağlayarak karanlık ve sessiz bir odaya geçip dinlenin.  
Migren ağrılarına ne yapmak gerekir? İşte tüm sorularınızın cevabı bu yazımızda.
MİGREN AĞRILARINA NE YAPMAK GEREKİR?
 
MİGREN ÇAYI
2 su bardağı kaynar su içerisine birer tatlı kaşığı az ezilmiş fesleğen, oğul otu ve defne ilave edilip 15 dakika çayın demlendikten sonra Migren tedavisi için hazırlanan bu bitkisel çaydan günde 3-4 bardak içiniz, çayın düzenli olarak en az 1 ay boyunca içilmesi halinde migrenini tedavi olacaktır.
Birer damla nane yağını şakaklara, iki kaş arasına, kulak arkasına sürünüz.
Anlınıza tülbent bağlayarak
karanlık ve sessiz bir odaya geçip dinlenin.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.