TURGUTLU YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2012 - 19:50, Güncelleme: 26.02.2012 - 19:50
 

TURGUTLU YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Turgutlu Devlet Hastanesi’nde İlçe Belediye Başkanı Serhat Orhan’la birlikte incelemelerde bulundu.
 Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Turgutlu Devlet Hastanesi’nde İlçe Belediye Başkanı Serhat Orhan’la birlikte incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen incelemede çalışmayar hakkında bilgi veren Ziya Tay, hastanenin Sağlık Bakanlığı’nın yeni anlayışına göre yapıldığını söyledi. Tay, “İhalesindeki bitiş süresi 2013 yılsonu olmasına karşın geçici kabul aşamasına gelindi. Bir çok malzemesi de hastane idarsince alınmış durumda. Hastanemizin 3 ay içerisinde yeni binasında hizmet verebileceğini düşünüyoruz” dedi. Manisa'da yapılması planlanan hastaneler yapılıncaya kadar 300 Yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi'yle birlikte Alaşehir'deki 200 Yataklı Devlet Hastanesi ve Manisa merkezdeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin aynı süreçte bitmiş Betist durumda olacağını kaydeden Dr. Tay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılacağı bir törenle 3 hastaneyi birlikte açmayı düşündüklerini anlattı.    Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise incelemeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yatırım Turgutlu'ya çağ atlatıyor. Samimi olarak söylüyorum. Bu kadarını beklemiyordum. Emeği olan, destek veren herkesten Allah bin kere razı olsun. Ne mutlu biz Turgutlulara. Sağlık Bakanlığı'nın en büyük yatırımı şu anda Turgutlu'ya geldi. Eminim yakın bir zamanda Manisa olacak, yakın bir zamanda Gördes olacak, Demirci olacak, Akhisar olacak, Soma olacak. Ama bunun şerefine ilk önce Turgutlu haiz olduğu için çok mutluyum” diye konuştu.    
Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Turgutlu Devlet Hastanesi’nde İlçe Belediye Başkanı Serhat Orhan’la birlikte incelemelerde bulundu.
 Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Turgutlu Devlet Hastanesi’nde İlçe Belediye Başkanı Serhat Orhan’la birlikte incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen incelemede çalışmayar hakkında bilgi veren Ziya Tay, hastanenin Sağlık Bakanlığı’nın yeni anlayışına göre yapıldığını söyledi. Tay, “İhalesindeki bitiş süresi 2013 yılsonu olmasına karşın geçici kabul aşamasına gelindi. Bir çok malzemesi de hastane idarsince alınmış durumda. Hastanemizin 3 ay içerisinde yeni binasında hizmet verebileceğini düşünüyoruz” dedi. Manisa'da yapılması planlanan hastaneler yapılıncaya kadar 300 Yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi'yle birlikte Alaşehir'deki 200 Yataklı Devlet Hastanesi ve Manisa merkezdeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin aynı süreçte bitmiş Betist durumda olacağını kaydeden Dr. Tay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılacağı bir törenle 3 hastaneyi birlikte açmayı düşündüklerini anlattı.   

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise incelemeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yatırım Turgutlu'ya çağ atlatıyor. Samimi olarak söylüyorum. Bu kadarını beklemiyordum. Emeği olan, destek veren herkesten Allah bin kere razı olsun. Ne mutlu biz Turgutlulara. Sağlık Bakanlığı'nın en büyük yatırımı şu anda Turgutlu'ya geldi. Eminim yakın bir zamanda Manisa olacak, yakın bir zamanda Gördes olacak, Demirci olacak, Akhisar olacak, Soma olacak. Ama bunun şerefine ilk önce Turgutlu haiz olduğu için çok mutluyum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.