Yumrukaya’dan Başhekim Cengisiz ve Ekibine Ziyaret

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 16:05, Güncelleme: 15.10.2020 - 16:05
 

Yumrukaya’dan Başhekim Cengisiz ve Ekibine Ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ETV-Denge Gazetesi ekibi ile birlikte Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz ve ekibini ziyaret etti. Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz Bölgesi’nde toplam 12 ile hizmet veren Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin geçen süre zarfında gelişerek değişim yaşadığını ve Manisa’nın sağlık turizmine yönelik büyük katkılar sağladığını belirten Yumrukaya, emeği geçenlere teşekkür etti.
1539 yılında Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Hafsa Sultan adına “Manisa Bimarhanesi” olarak Sultan Camii’nin yanında tedavilere başlayan;  geçen süre ve gelişen tıp ile birlikte bugün ki modern halini alan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bugün, başta Manisa olmak üzere İzmir, Balıkesir, Aydın, Kütahya, Uşak, Afyon, Denizli, Muğla, Isparta, Burdur ve Antalya’dan gelen hastalarla yakından ilgilenmektedir.  Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz, Başhekim Yardımcısı Dr. Hüseyin İlter, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Gülşen Damgacı, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Oktay Kocabaş ve Müdürü Yardımcısı Yeliz Deniz’in eşlik ettiği ziyarette; Başhekim Cengisiz hastane bünyesinde kişileri hayata hazırlamak için oluşturdukları ‘Ergoterapi Rehabilitasyon ve Terapötik Rekreasyon Birimi’ni misafirlerine tanıttı. YUMRUKAYA; “MANİSA, RUH SAĞLIĞI TEDAVİSİ KONUSUNDA ÖNCÜ ROL OYNUYOR” Kişilerin ruhsal problemlerini göz ardı etmemeleri ve Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde bulunan deneyimli ve tecrübeli ekibe sonuna kadar güvenmeleri gerektiğini belirten Yumrukaya; “Üzülerek ifade ediyorum ki çok uzun süredir bu hastanemizi ziyaret etmemiştim. Şimdiki halini görünce Manisa sevdalısı biri olarak duyduğum mutluluğu ifade etmem zor. Adı hastane ama son derece huzurlu, temiz ve sakin bir ortam. 12 ile hizmet edecek kadar geniş kapasiteli ve donanımlı. Kısacası Manisa, bölgesinde ruh sağlığı tedavisi konusunda öncü rol oynuyor. Bugün ekibim ile birlikte ‘Ergoterapi Rehabilitasyon ve Terapötik Rekreasyon Birimi’ni gezdik; müziğin geliş açısı, ışıklandırmadaki ve dekorasyondaki detaylar, renkler tüm ayrıntısı ile kişi psikolojisine göre dizayn edilmiş durumda. Kapıdan girdiğiniz gibi tüm yetkililer güler yüzlü ve Covid-19 tedbirlerine göre hareket ediyorlar. Çok gurur duydum, başta Manisa İl Sağlık Müdürümüz Necip Yemenici olmak üzere başhekim Cengisiz ve ekibini kutluyorum.” dedi.- Asude Onar
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ETV-Denge Gazetesi ekibi ile birlikte Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz ve ekibini ziyaret etti. Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz Bölgesi’nde toplam 12 ile hizmet veren Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin geçen süre zarfında gelişerek değişim yaşadığını ve Manisa’nın sağlık turizmine yönelik büyük katkılar sağladığını belirten Yumrukaya, emeği geçenlere teşekkür etti.

1539 yılında Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Hafsa Sultan adına “Manisa Bimarhanesi” olarak Sultan Camii’nin yanında tedavilere başlayan;  geçen süre ve gelişen tıp ile birlikte bugün ki modern halini alan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bugün, başta Manisa olmak üzere İzmir, Balıkesir, Aydın, Kütahya, Uşak, Afyon, Denizli, Muğla, Isparta, Burdur ve Antalya’dan gelen hastalarla yakından ilgilenmektedir.  Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz, Başhekim Yardımcısı Dr. Hüseyin İlter, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Gülşen Damgacı, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Oktay Kocabaş ve Müdürü Yardımcısı Yeliz Deniz’in eşlik ettiği ziyarette; Başhekim Cengisiz hastane bünyesinde kişileri hayata hazırlamak için oluşturdukları ‘Ergoterapi Rehabilitasyon ve Terapötik Rekreasyon Birimi’ni misafirlerine tanıttı.

YUMRUKAYA; “MANİSA, RUH SAĞLIĞI TEDAVİSİ KONUSUNDA ÖNCÜ ROL OYNUYOR”

Kişilerin ruhsal problemlerini göz ardı etmemeleri ve Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde bulunan deneyimli ve tecrübeli ekibe sonuna kadar güvenmeleri gerektiğini belirten Yumrukaya; “Üzülerek ifade ediyorum ki çok uzun süredir bu hastanemizi ziyaret etmemiştim. Şimdiki halini görünce Manisa sevdalısı biri olarak duyduğum mutluluğu ifade etmem zor. Adı hastane ama son derece huzurlu, temiz ve sakin bir ortam. 12 ile hizmet edecek kadar geniş kapasiteli ve donanımlı. Kısacası Manisa, bölgesinde ruh sağlığı tedavisi konusunda öncü rol oynuyor. Bugün ekibim ile birlikte ‘Ergoterapi Rehabilitasyon ve Terapötik Rekreasyon Birimi’ni gezdik; müziğin geliş açısı, ışıklandırmadaki ve dekorasyondaki detaylar, renkler tüm ayrıntısı ile kişi psikolojisine göre dizayn edilmiş durumda. Kapıdan girdiğiniz gibi tüm yetkililer güler yüzlü ve Covid-19 tedbirlerine göre hareket ediyorlar. Çok gurur duydum, başta Manisa İl Sağlık Müdürümüz Necip Yemenici olmak üzere başhekim Cengisiz ve ekibini kutluyorum.” dedi.- Asude Onar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.