Yüzde 98 hasta memnuniyeti

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 10:48, Güncelleme: 03.11.2020 - 10:48
 

Yüzde 98 hasta memnuniyeti

Kuruluşunun 2’nci yılını kutlayan Manisa Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, yaptığı açıklamada; anketlerde yüzde 98 hasta memnuniyeti oranıyla kentteki sağlık hizmeti anlayışını değiştiren bir hastane olduklarını kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "hayalim" dediği proje kapsamında kurulan Manisa Şehir Hastanesi, ikinci yılını kutluyor. Sağlıkta dönüşümün yeni yüzü olduklarını belirten Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, "336 oda, 122 hasta kapasiteli yoğun bakım ünitesi ve 19 ameliyathane ile 145 poliklinik ile aynı zamanda "Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi"ne sahip hastanemiz, yurt dışından gelen hastalara da hizmet vermeye devam ediyor." dedi. ANNE VE BEBEK DOSTU Manisa Şehir Hastanesi’nin, anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamayı amaçladığını belirten Uzm.Dr.Saka, “Hastanemiz, 'Anne Dostu', 'Bebek Dostu' ve 'Yenidoğan Bebek Dostu' belgelerine sahip olarak, gebelerimizin kendilerini rahat, ev ortamında hissedebilmeleri, hareket özgürlüklerinin sağlanabilmesi için önemli adımlar atmıştır." diye konuştu. HELİPORT İŞLETME RUHSATI Öte yandan, heliport işletme ruhsatı alan Manisa Şehir Hastanesi’ne, 2020 ocak ayında yani 10 ay önce ilk ambulans helikopter inişi ile hasta transferi gerçekleştirilmişti. "KENTTEKİ SAĞLIK HİZMETİ ANLAYIŞINI DEĞİŞTİREN BİR HASTANE" Anketlerde yüzde 98 hasta memnuniyeti oranıyla kentteki sağlık hizmeti anlayışını değiştiren bir hastane olduklarını kaydeden Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, "Hastanemiz, alanında uzman 229 hekim ve 1356 çalışma arkadaşımızla hizmet vermeye devam etmektedir."ifadelerine yer verdi. "HALKIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Son dönemlerde ülkece tedbirin elden bırakılmaması gereken koşullardan geçildiğini hatırlatan Saka, "İçinde bulunduğumuz koşulların zorluğu ve ihtiyacı; hastanelerimizin son teknoloji modern tıbbi cihazlarla donatılmış olmasının, geniş fiziksel ortamlara sahipliğinin ve yeterli alt yapı donanımına sahip olmanın önemini ve gerekliliğini gösteriyor. Özellikle Şehir Hastanelerimiz beklenen ya da beklenmeyen durumlar karşısında tüm ihtiyaçları giderecek yapıda olduğunu bir kez daha kanıtladı. Manisa Şehir Hastanesi olarak; ‘Biz, birlikte güçlüyüz’ ilkesini temel alarak, bu uğurda tüm deneyim ve donanımımızla halkımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu kaliteli sağlık hizmeti konusunda sağlık sisteminin diğer bir parçası olan hastalarımıza, memnuniyetleri ve ilgileri için şükranlarımı sunuyorum. Hastanemizin 2. yılı kutlu olsun." diye konuştu.
Kuruluşunun 2’nci yılını kutlayan Manisa Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, yaptığı açıklamada; anketlerde yüzde 98 hasta memnuniyeti oranıyla kentteki sağlık hizmeti anlayışını değiştiren bir hastane olduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "hayalim" dediği proje kapsamında kurulan Manisa Şehir Hastanesi, ikinci yılını kutluyor. Sağlıkta dönüşümün yeni yüzü olduklarını belirten Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, "336 oda, 122 hasta kapasiteli yoğun bakım ünitesi ve 19 ameliyathane ile 145 poliklinik ile aynı zamanda "Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi"ne sahip hastanemiz, yurt dışından gelen hastalara da hizmet vermeye devam ediyor." dedi.

ANNE VE BEBEK DOSTU

Manisa Şehir Hastanesi’nin, anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamayı amaçladığını belirten Uzm.Dr.Saka, “Hastanemiz, 'Anne Dostu', 'Bebek Dostu' ve 'Yenidoğan Bebek Dostu' belgelerine sahip olarak, gebelerimizin kendilerini rahat, ev ortamında hissedebilmeleri, hareket özgürlüklerinin sağlanabilmesi için önemli adımlar atmıştır." diye konuştu.

HELİPORT İŞLETME RUHSATI

Öte yandan, heliport işletme ruhsatı alan Manisa Şehir Hastanesi’ne, 2020 ocak ayında yani 10 ay önce ilk ambulans helikopter inişi ile hasta transferi gerçekleştirilmişti.

"KENTTEKİ SAĞLIK HİZMETİ ANLAYIŞINI DEĞİŞTİREN BİR HASTANE"

Anketlerde yüzde 98 hasta memnuniyeti oranıyla kentteki sağlık hizmeti anlayışını değiştiren bir hastane olduklarını kaydeden Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, "Hastanemiz, alanında uzman 229 hekim ve 1356 çalışma arkadaşımızla hizmet vermeye devam etmektedir."ifadelerine yer verdi.

"HALKIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Son dönemlerde ülkece tedbirin elden bırakılmaması gereken koşullardan geçildiğini hatırlatan Saka, "İçinde bulunduğumuz koşulların zorluğu ve ihtiyacı; hastanelerimizin son teknoloji modern tıbbi cihazlarla donatılmış olmasının, geniş fiziksel ortamlara sahipliğinin ve yeterli alt yapı donanımına sahip olmanın önemini ve gerekliliğini gösteriyor. Özellikle Şehir Hastanelerimiz beklenen ya da beklenmeyen durumlar karşısında tüm ihtiyaçları giderecek yapıda olduğunu bir kez daha kanıtladı. Manisa Şehir Hastanesi olarak; ‘Biz, birlikte güçlüyüz’ ilkesini temel alarak, bu uğurda tüm deneyim ve donanımımızla halkımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu kaliteli sağlık hizmeti konusunda sağlık sisteminin diğer bir parçası olan hastalarımıza, memnuniyetleri ve ilgileri için şükranlarımı sunuyorum. Hastanemizin 2. yılı kutlu olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.