2 TEKER ÜSTÜNDE DÜNYA'YI TURLADILAR

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 12:05, Güncelleme: 06.07.2017 - 12:05
 

2 TEKER ÜSTÜNDE DÜNYA'YI TURLADILAR

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan iki motosiklet tutkunu Ali İkbal Demirel ve Hamza Er, motosikletleriyle Avrupa’yı turlama hayalini gerçekleştirdi.
Salihli Enduro Touring Motosiklet Gurubu üyesi müteahhit Ali İkbal Demirel ve öğretmen Hamza Er, 14 Haziran’da motosikletleri ile çıktıkları ve 18 ülkeyi kapsayan Avrupa turunu tamamlayıp, ilçeye geri döndü. Yunanistan, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Sırbistan, Avusturya, Bulgaristan, Slovenya, Macaristan, İsviçre, Hırvatistan, İskoçya, İngiltere, Galler, İrlanda ve Kuzey İrlanda’yı motosikletleri ile gezip, yaklaşık 12 bin kilometre yol yapan 2 motosiklet tutkunu Demirel ve Er, gezi kapsamında dünyanın en güzel doğa manzaralarının ve yollarının olduğu İskoçya’yı görme imkanı buldu.Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Motosiklet ile bir gezinin daha sonuna geldiklerini ifade eden Demirel, ana hedefi İskoçya olan gezide, en çok zorlandıklarının başında sol şeritten sağlanan trafik akşının olduğunu dile getirdi. Demirel, trafik sol şeritten akması sonucu birkaç tehlike atlattıklarını belirtti.
Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan iki motosiklet tutkunu Ali İkbal Demirel ve Hamza Er, motosikletleriyle Avrupa’yı turlama hayalini gerçekleştirdi.
Salihli Enduro Touring Motosiklet Gurubu üyesi müteahhit Ali İkbal Demirel ve öğretmen Hamza Er, 14 Haziran’da motosikletleri ile çıktıkları ve 18 ülkeyi kapsayan Avrupa turunu tamamlayıp, ilçeye geri döndü.
Yunanistan, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Sırbistan, Avusturya, Bulgaristan, Slovenya, Macaristan, İsviçre, Hırvatistan, İskoçya, İngiltere, Galler, İrlanda ve Kuzey İrlanda’yı motosikletleri ile gezip, yaklaşık 12 bin kilometre yol yapan 2 motosiklet tutkunu Demirel ve Er, gezi kapsamında dünyanın en güzel doğa manzaralarının ve yollarının olduğu İskoçya’yı görme imkanı buldu.Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Motosiklet ile bir gezinin daha sonuna geldiklerini ifade eden Demirel, ana hedefi İskoçya olan gezide, en çok zorlandıklarının başında sol şeritten sağlanan trafik akşının olduğunu dile getirdi. Demirel, trafik sol şeritten akması sonucu birkaç tehlike atlattıklarını belirtti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.