SALİHLİ'DE YAZ-KIŞ YÜZME ÖĞRETİLİYOR

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 15:13, Güncelleme: 08.09.2017 - 15:13
 

SALİHLİ'DE YAZ-KIŞ YÜZME ÖĞRETİLİYOR

 Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir işbirliğinde Salihli’ye kazandırılan Atatürk Spor Salonu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yaz boyunca verilen yüzme kursu, kış döneminde de devam edeceği belirtildi.
Salihli Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak açılan Yaz Spor Okullarıyla öğrenirken hem de eğlenen öğrenciler, Atatürk Spor Salonu’nda yaz boyunca yüzme keyfini yaşadı. 7 Eylül itibariyle Atatürk Spor Salonu’nda kayıtları başlayan kış dönemi yüzme kursu 19 Eylül’de eğitime başlayacak. Özellikle miniklerin yoğun ilgi gösterdiği kursta, yetişkin erkek ve bayanlar da kayıt yaptırabileceği ifade edildi. Salihli Belediyesinin yaz dönemi kurslarından olan yüzme kursu öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, yaklaşık 2 aylık sürede 1000 kursiyer eğitim alarak yüzmeyi öğrendi. Önemli projeleri hayata geçirirken sosyal belediyecilik anlayışını da ön planda tuttuklarını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Kültür, sanat ve spor alanlarında yaz ve kış dönemlerinde kurslar açıyoruz ve bu kursları çok önemsiyoruz. Bu yıl ilk kez yüzme kursunu açtık ve Salihli’ye kazandırdığımız yarı olimpik yüzme havuzunun önemini bir kez daha anladık. Vatandaşlarımız kış boyunca da devam eden kurslarımızdan mutlaka yararlanmalıdır” şeklinde konuştu.
 Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir işbirliğinde Salihli’ye kazandırılan Atatürk Spor Salonu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yaz boyunca verilen yüzme kursu, kış döneminde de devam edeceği belirtildi.
Salihli Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak açılan Yaz Spor Okullarıyla öğrenirken hem de eğlenen öğrenciler, Atatürk Spor Salonu’nda yaz boyunca yüzme keyfini yaşadı. 7 Eylül itibariyle Atatürk Spor Salonu’nda kayıtları başlayan kış dönemi yüzme kursu 19 Eylül’de eğitime başlayacak. Özellikle miniklerin yoğun ilgi gösterdiği kursta, yetişkin erkek ve bayanlar da kayıt yaptırabileceği ifade edildi.





Salihli Belediyesinin yaz dönemi kurslarından olan yüzme kursu öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, yaklaşık 2 aylık sürede 1000 kursiyer eğitim alarak yüzmeyi öğrendi. Önemli projeleri hayata geçirirken sosyal belediyecilik anlayışını da ön planda tuttuklarını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Kültür, sanat ve spor alanlarında yaz ve kış dönemlerinde kurslar açıyoruz ve bu kursları çok önemsiyoruz. Bu yıl ilk kez yüzme kursunu açtık ve Salihli’ye kazandırdığımız yarı olimpik yüzme havuzunun önemini bir kez daha anladık. Vatandaşlarımız kış boyunca da devam eden kurslarımızdan mutlaka yararlanmalıdır” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.