SALİHLİ DOĞALGAZLANIYOR

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 09:34, Güncelleme: 11.04.2018 - 09:34
 

SALİHLİ DOĞALGAZLANIYOR

Manisa’nın Salihli ilçesinin heyecanla beklediği doğalgaz çalışmaları sürerken, Belediye Başkanı Zeki Kayda, "2019 yılında doğalgaz hattı tamamlandığında, doğalgazsız ev kalmayacak." dedi.
DOĞALGAZIN YOLU BU HAFTA BELLİ OLACAK Salihli’de başlayan doğalgaz çalışmalarının ilk etabında, şehir merkezine 8 kilometrelik doğalgaz hat döşeme işlemi tamamlandı. Atatürk Caddesi’nin tamamına doğalgaz hattı çekilirken, Şüheda Caddesi’nde doğalgaz alt yapı çalışmalarına başladı.  Devam eden doğalgaz hat döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda; “2018 yılında doğalgaz hattının nerelere kadar gideceği bu hafta yapılacak olan toplantıda belli olacak.  Bu yıl içerisinde hem Organize Sanayi Bölgesi hem de Salihli’de doğalgaz çalışmaları belirli bir noktaya gelecek. 2019 yılında doğalgaz hattı tamamlandığında doğalgazsız ev kalmayacak.” şeklinde konuştu.
Manisa’nın Salihli ilçesinin heyecanla beklediği doğalgaz çalışmaları sürerken, Belediye Başkanı Zeki Kayda, "2019 yılında doğalgaz hattı tamamlandığında, doğalgazsız ev kalmayacak." dedi.
DOĞALGAZIN YOLU BU HAFTA BELLİ OLACAK
Salihli’de başlayan doğalgaz çalışmalarının ilk etabında, şehir merkezine 8 kilometrelik doğalgaz hat döşeme işlemi tamamlandı. Atatürk Caddesi’nin tamamına doğalgaz hattı çekilirken, Şüheda Caddesi’nde doğalgaz alt yapı çalışmalarına başladı.  Devam eden doğalgaz hat döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda; “2018 yılında doğalgaz hattının nerelere kadar gideceği bu hafta yapılacak olan toplantıda belli olacak.  Bu yıl içerisinde hem Organize Sanayi Bölgesi hem de Salihli’de doğalgaz çalışmaları belirli bir noktaya gelecek. 2019 yılında doğalgaz hattı tamamlandığında doğalgazsız ev kalmayacak.” şeklinde konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.