Salihli’de sağanak yağış

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 07:23, Güncelleme: 26.05.2018 - 07:23
 

Salihli’de sağanak yağış

Manisa’nın Salihli ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış ve dolu, cadde ve sokakları göle çevirirken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. 
Salihli’de aniden başlayan ve yarım saatten fazla etkili olan sağanak yağış ve dolu, cadde ve sokakları göle çevirirken, ev ve iş yelerinde su baskınlarına neden oldu. Sağanak yağış sonrası araçlar ise göle gönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle sağanak yağıştan en çok etkilenen Mahalle Gaziler olurken, ayrıca Eskicami ve Kocaçeşme Mahallelerinde de çok sayıda ev ve işyerlerine su bastı. Yağış sonrası tıkanan mazgalları itfaiye ekipleri açarak, biriken yerlerdeki suyu tahliye etmeye çalıştı.  Öte yandan köprülü kavşak çalışması nedeniyle İzmir yönünden, Ankara yönüne giden araçlar, Gaziler Mahallesinden geçişinde göle dönen yolda zor anlar yaşadı.  ​
Manisa’nın Salihli ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış ve dolu, cadde ve sokakları göle çevirirken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

Salihli’de aniden başlayan ve yarım saatten fazla etkili olan sağanak yağış ve dolu, cadde ve sokakları göle çevirirken, ev ve iş yelerinde su baskınlarına neden oldu. Sağanak yağış sonrası araçlar ise göle gönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle sağanak yağıştan en çok etkilenen Mahalle Gaziler olurken, ayrıca Eskicami ve Kocaçeşme Mahallelerinde de çok sayıda ev ve işyerlerine su bastı. Yağış sonrası tıkanan mazgalları itfaiye ekipleri açarak, biriken yerlerdeki suyu tahliye etmeye çalıştı. 
Öte yandan köprülü kavşak çalışması nedeniyle İzmir yönünden, Ankara yönüne giden araçlar, Gaziler Mahallesinden geçişinde göle dönen yolda zor anlar yaşadı. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.