SALİHLİ’NİN 5 AYDA 7. KAYMAKAM VEKİLİ SIDKI ZEHİN

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 08:17, Güncelleme: 30.11.2016 - 08:17
 

SALİHLİ’NİN 5 AYDA 7. KAYMAKAM VEKİLİ SIDKI ZEHİN

15 Haziran'da Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun Niğde Valisi olarak atanmasının ardından Salihli'ye 5,5 buçuk ay içinde 7'nci kaymakam vekili atandı. Salihli Kaymakamlığına Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’invekalet edeceği belirtildi.
Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun Niğde Valisi olarak atanmasının ardından Salihli Kaymakamlığına Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Kula Kaymakamı Murat Güven ile FETÖ soruşturmasında açığa alındıktan sonra intihar eden Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ile Manisa Vali Yardımcıları Abruhrahman Koçoğlu ve Ali Osman İşşenvekalet etmişti. Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin 5,5 ayda Salihli Kaymakamlığına vekalet edecek olan 7'nci isim oldu. SIDKI ZEHİN KİMDİR? 1968 Babaeski doğumlu olan Sıdkı Zehin, ilk ve orta öğrenimini Karahalil İlköğretim Okulu’nda, Orta öğrenimini Aydın Söke Ziraat Teknik Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Zehin, sırasıyla Bilecik İnhisar Kaymakam Vekilliği, Niğde Çamardı Kaymakamlığı, Edirne Lalapaşa Kaymakamlığı, Şanlıurfa Hilvan Kaymakamlığı, Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Hakkari ve Kastamonu’da Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Aynı zamanda Manisa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Zehin, evli ve 2 çocuk babası.  
15 Haziran'da Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun Niğde Valisi olarak atanmasının ardından Salihli'ye 5,5 buçuk ay içinde 7'nci kaymakam vekili atandı. Salihli Kaymakamlığına Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin’invekalet edeceği belirtildi.
Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun Niğde Valisi olarak atanmasının ardından Salihli Kaymakamlığına Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Kula Kaymakamı Murat Güven ile FETÖ soruşturmasında açığa alındıktan sonra intihar eden Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ile Manisa Vali Yardımcıları Abruhrahman Koçoğlu ve Ali Osman İşşenvekalet etmişti. Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin 5,5 ayda Salihli Kaymakamlığına vekalet edecek olan 7'nci isim oldu.

SIDKI ZEHİN KİMDİR?
1968 Babaeski doğumlu olan Sıdkı Zehin, ilk ve orta öğrenimini Karahalil İlköğretim Okulu’nda, Orta öğrenimini Aydın Söke Ziraat Teknik Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Zehin, sırasıyla Bilecik İnhisar Kaymakam Vekilliği, Niğde Çamardı Kaymakamlığı, Edirne Lalapaşa Kaymakamlığı, Şanlıurfa Hilvan Kaymakamlığı, Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Hakkari ve Kastamonu’da Vali Yardımcılığı görevinde bulundu.
Aynı zamanda Manisa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Zehin, evli ve 2 çocuk babası.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.