SALİHLİ’NİN YARDIM TIRI, SIFIR NOKTASINDAKİ MEHMETÇİĞE ULAŞTI

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 09:22, Güncelleme: 28.03.2018 - 09:22
 

SALİHLİ’NİN YARDIM TIRI, SIFIR NOKTASINDAKİ MEHMETÇİĞE ULAŞTI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Hareketı’na bir destekte de Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşı Esnafı’ndan geldi. Salihli’de düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemeler, sınırın sıfır noktasında görev yapan Mehmetçiğe ulaştı.
Salihli’de toplanan yardım malzemelerini Afrin sınırına Salihli Belediyesi’nin personellerinden Rasim Paşa ulaştırdı. Yardım malzemelerini teslim alan Mehmetçik, Rasim Paşa aracılığı ile başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere kampanyaya destek olan Salihli halkına selam gönderdiler.     ZEKİ KAYDA TÜM SALİHLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ Mehmetçiğe destek amaçlı başlatılan kampanyaya katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Kayda; “ Salihli Halkı Mehmetçiğin Yanında kampanyasına destek olan Bedesten Çarşı esnaflarına, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odasına, Güven ve Öz Salihli Turizme, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Salihli Mahalleler Arası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Salihli halkının ve hepimizin duyarlılığı budur. Her zaman Mehmetçiğimizin ve Devletimizin yanındayız. Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğimize en ufak bir katkımız olduysa, Salihli halkı olarak ne mutlu bizlere. Allah, askerlerimize güç kuvvet versin, burunları bile kanamadan bu görevi tamamlasınlar” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Hareketı’na bir destekte de Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşı Esnafı’ndan geldi. Salihli’de düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemeler, sınırın sıfır noktasında görev yapan Mehmetçiğe ulaştı.
Salihli’de toplanan yardım malzemelerini Afrin sınırına Salihli Belediyesi’nin personellerinden Rasim Paşa ulaştırdı. Yardım malzemelerini teslim alan Mehmetçik, Rasim Paşa aracılığı ile başta Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere kampanyaya destek olan Salihli halkına selam gönderdiler.


 
 
ZEKİ KAYDA TÜM SALİHLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ
Mehmetçiğe destek amaçlı başlatılan kampanyaya katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Kayda; “ Salihli Halkı Mehmetçiğin Yanında kampanyasına destek olan Bedesten Çarşı esnaflarına, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odasına, Güven ve Öz Salihli Turizme, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Salihli Mahalleler Arası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Salihli halkının ve hepimizin duyarlılığı budur. Her zaman Mehmetçiğimizin ve Devletimizin yanındayız. Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğimize en ufak bir katkımız olduysa, Salihli halkı olarak ne mutlu bizlere. Allah, askerlerimize güç kuvvet versin, burunları bile kanamadan bu görevi tamamlasınlar” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.