Uçurumdan düşen kadın kurtarılamadı

SALİHLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 07:41, Güncelleme: 16.05.2018 - 07:41
 

Uçurumdan düşen kadın kurtarılamadı

Manisa’nın Salihli ilçesinde uçurumdan düşen bir kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yörük Mahallesi'nde ikamet eden Y.E. (34), eşi Hülya. E. (31) ve oğulları ile birlikte, kendilerine ait arabayla gezintiye çıktı. Ada tarla mevkiinde mola veren aileden anne Hülya E., bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki uçurumdan aşağı düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Genç anne düştüğü uçurumdan Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan anne Hülya E., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Hülya E.'nin eşi Y.E. ise gözaltına alındı. 
Manisa’nın Salihli ilçesinde uçurumdan düşen bir kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yörük Mahallesi'nde ikamet eden Y.E. (34), eşi Hülya. E. (31) ve oğulları ile birlikte, kendilerine ait arabayla gezintiye çıktı. Ada tarla mevkiinde mola veren aileden anne Hülya E., bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki uçurumdan aşağı düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Genç anne düştüğü uçurumdan Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan anne Hülya E., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Hülya E.'nin eşi Y.E. ise gözaltına alındı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.