MÜFTÜ VE VAİZLERE NİKÂH EĞİTİMİ VERİLDİ

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 09:44, Güncelleme: 07.12.2017 - 09:44
 

MÜFTÜ VE VAİZLERE NİKÂH EĞİTİMİ VERİLDİ

Hükümetin ön gördüğü 2017 yılı içinde yeni kanun tasarısında kabul edilen müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından; Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde İlçe Müftüsü ve merkez vaizine nikah kıyma eğitimi verildi.
7039 Sayılı Kanun kapsamında yer alan evlendirme yönetmeliğinin 44. Maddesi uyarınca; İlçe Nüfus Müdürü İlvanKırdağ tarafından İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan ve personeli merkez vaizi Cebbar Çakmak’a gün boyunca İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde hizmetiçi eğitimi verildi. “UYGULAMALI NİKAH ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK” Evlendirme yetkisi alan Sarıgöl İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan, "Hizmet içi eğitim ile evlendirme konusunda bilgiler aldık yararlı oldu. Bu arada bizler Sarıgöl Belediyesi evlendirme müdürlüğünden de nikah konusunda uygulamalı olarak çalışmamız olacak. Pratiğimizi de geliştirmiş olacağız. İnşallah verilen yetkiyi hatasız yapma imkanı kazanacağız" şeklinde konuştu. “YETKİ, MÜFTÜLÜKLERİMİZE HAYIRLI OLSUN” Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü İlvanKırdağ, "Evlendirme yetkisinin müftülüklerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hizmet içi eğitimimiz başarı geçti" dedi.  
Hükümetin ön gördüğü 2017 yılı içinde yeni kanun tasarısında kabul edilen müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından; Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde İlçe Müftüsü ve merkez vaizine nikah kıyma eğitimi verildi.
7039 Sayılı Kanun kapsamında yer alan evlendirme yönetmeliğinin 44. Maddesi uyarınca; İlçe Nüfus Müdürü İlvanKırdağ tarafından İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan ve personeli merkez vaizi Cebbar Çakmak’a gün boyunca İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde hizmetiçi eğitimi verildi.

“UYGULAMALI NİKAH ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”
Evlendirme yetkisi alan Sarıgöl İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan, "Hizmet içi eğitim ile evlendirme konusunda bilgiler aldık yararlı oldu. Bu arada bizler Sarıgöl Belediyesi evlendirme müdürlüğünden de nikah konusunda uygulamalı olarak çalışmamız olacak. Pratiğimizi de geliştirmiş olacağız. İnşallah verilen yetkiyi hatasız yapma imkanı kazanacağız" şeklinde konuştu.
“YETKİ, MÜFTÜLÜKLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Sarıgöl İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü İlvanKırdağ, "Evlendirme yetkisinin müftülüklerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hizmet içi eğitimimiz başarı geçti" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.