SARIGÖL ŞEHİT HAŞİM DİRİK KAPALI OTOPARK VE PAZARYERİ YARIN AÇILIYOR

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2018 - 11:00, Güncelleme: 03.05.2018 - 11:00
 

SARIGÖL ŞEHİT HAŞİM DİRİK KAPALI OTOPARK VE PAZARYERİ YARIN AÇILIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandırdığı Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi, yarın Sarıgöllü vatandaşların hizmetine sunulacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin yapımını tamamladı. Şehit Haşim Dirik adını alan kapalı otopark ve pazaryeri yarından itibaren Sarıgöllü vatandaşların hizmetine sunulacak. SELÇUK; SARIGÖL’ÜN BU PROJEYE ÇOK İHTİYACI VARDI Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri 2 kat olarak vatandaşlara hizmet verecek. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde giderilmiş olduğunu belirtti. Selçuk, “Sarıgöl ilçemizin bu projeye çok ihtiyacı vardı. Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöllü vatandaşlarımızın yarından itibaren hizmetine sunulacak” dedi
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandırdığı Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi, yarın Sarıgöllü vatandaşların hizmetine sunulacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin yapımını tamamladı. Şehit Haşim Dirik adını alan kapalı otopark ve pazaryeri yarından itibaren Sarıgöllü vatandaşların hizmetine sunulacak.
SELÇUK; SARIGÖL’ÜN BU PROJEYE ÇOK İHTİYACI VARDI
Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri 2 kat olarak vatandaşlara hizmet verecek. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde giderilmiş olduğunu belirtti. Selçuk, “Sarıgöl ilçemizin bu projeye çok ihtiyacı vardı. Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöllü vatandaşlarımızın yarından itibaren hizmetine sunulacak” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.