SOKAK HAYVANLARI SUSUZ KALMASIN ETKİNLİĞİ!

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2017 - 12:34, Güncelleme: 01.07.2017 - 12:34
 

SOKAK HAYVANLARI SUSUZ KALMASIN ETKİNLİĞİ!

 Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amirliği, tüm yurtta etkili olan Afrika sıcaklarından etkilenen sokak hayvanlarına sahip çıkarak, 'Sokak hayvanları susuz kalmasın' etkinliği başlattı. 
Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz, kendi imkanları ile satın aldığı 100 adet su kabını ilçenin çeşitli yerlerine bırakarak sıcak havada susuz kalan sokak hayvanlarının imdadına yetişti. Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz su kaplarının üzerine 'Sokak hayvanlarını yaşatalım', 'Su hayat demektir', 'Sokak hayvanları için sen de su doldur' gibi uyarıcı yazılar ekleyerek vatandaşların duyarlılığını artırmaya çalıştı.  Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz yaptığı açıklamada, "Afrika sıcakları gerçekten etkili oluyor. İlçemizde 43 dereceye varan sıcaklar oluyor. Bizler su ihtiyaçlarımızı sık sık almaktayız. Sokak hayvanları su bulmakta zorlanabilir düşüncesi ile kendi imkanlarımla 100 adet suluk alarak ilçemizin çeşitli alanlarına giderek sulukları dolu halde sokak hayvanları yararlansın diyerek koydum. Vatandaşlardan bu suluklara su takviye etmelerini istiyorum. Sokak hayvanlarımız susuz kalmasınlar. Bu bana yeter." dedi. İlçenin çeşitli yerlerine kedi ve köpeklerin su içmeleri için konan suluklar vatandaşlar tarafından da desteklenirken, duyarlılığından dolayı Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz'e teşekkür etti.
 Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amirliği, tüm yurtta etkili olan Afrika sıcaklarından etkilenen sokak hayvanlarına sahip çıkarak, 'Sokak hayvanları susuz kalmasın' etkinliği başlattı. 

Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz, kendi imkanları ile satın aldığı 100 adet su kabını ilçenin çeşitli yerlerine bırakarak sıcak havada susuz kalan sokak hayvanlarının imdadına yetişti. Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz su kaplarının üzerine 'Sokak hayvanlarını yaşatalım', 'Su hayat demektir', 'Sokak hayvanları için sen de su doldur' gibi uyarıcı yazılar ekleyerek vatandaşların duyarlılığını artırmaya çalıştı. 
Sarıgöl Belediyesi Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz yaptığı açıklamada, "Afrika sıcakları gerçekten etkili oluyor. İlçemizde 43 dereceye varan sıcaklar oluyor. Bizler su ihtiyaçlarımızı sık sık almaktayız. Sokak hayvanları su bulmakta zorlanabilir düşüncesi ile kendi imkanlarımla 100 adet suluk alarak ilçemizin çeşitli alanlarına giderek sulukları dolu halde sokak hayvanları yararlansın diyerek koydum. Vatandaşlardan bu suluklara su takviye etmelerini istiyorum. Sokak hayvanlarımız susuz kalmasınlar. Bu bana yeter." dedi.
İlçenin çeşitli yerlerine kedi ve köpeklerin su içmeleri için konan suluklar vatandaşlar tarafından da desteklenirken, duyarlılığından dolayı Zabıta Amiri Erdoğan Akdeniz'e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.