GENÇ BAŞKAN İLÇEYE RENK KATMAK İSTİYOR

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2018 - 07:34, Güncelleme: 18.05.2018 - 07:34
 

GENÇ BAŞKAN İLÇEYE RENK KATMAK İSTİYOR

Manisa’nın Selendi ilçesinin yeni Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, göreve gelmesinin ardından gazetemiz Denge ve ETV Manisa ekibini makamında ağırladı. Selendi’nin, Manisa’da en fazla hizmet alan bir ilçe olduğunu belirten genç başkan, yapımı devam eden ve önem verdiği projeleri anlattı. Dumlupınar’ın en büyük amacı, ilçeyi yepyeni bir görünüme kavuşturmak.
HABER CANER KILIÇ Manisa’nın Selendi ilçesinde, Nurullah Savaş’ın Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili aday adaylığı için istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan MHP’li Meclis üyesi Yasin Dumlupınar, gazetemiz Denge’ye konuştu. Asıl mesleği Veteriner Hekim olan Yasin Dumlupınar, "İlçeme, 17 senelik meslek hayatım boyunca en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Akabinde, 2007 yılında MHP Selendi İlçe Başkanlığını yürüttüm. Devam eden süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevine getirildim. 24 Haziran seçimleri dolayısıyla, Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’ın istifasıyla boşalan göreve, gerek parti Genel Başkanımızın, genel merkezimizin, il ve ilçe teşkilatımızın takdiriyle, meclis üyelerimizin oylarıyla seçilerek bu göreve geldik.”dedi. “ALDIĞIMIZ BU EMANETİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ” MHP Milletvekili Aday Adayı Nurullah Savaş’a da çıktığı yolda başarılar dileyen Dumlupınar; “Nurullah başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün de büyük destekleriyle, ilçemize hatırı sayılır güzel hizmetler yaptı. Bitenler ve devam edenler var. Biz bu görev süresince, devam eden hizmetleri tamamlayıp, aldığımız bu emaneti layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Tabi ki önderliğinde, bizim 4 yıldır devam eden bir sürecimiz vardı. Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak, Nurullah Başkanımızla birlikte, yapılan hizmetlerin devamında, akışında aktif rol oynuyorduk.” diye konuştu. “SELENDİ EN FAZLA HİZMET GÖREN İLÇE” Devam eden projeler arasından, en çok önem verdiği projelere değinen Genç Başkan Dumlupınar, son olarak şu sözlere yer verdi; "Öncelikle şehir merkezimizin güzel bir görünüme kavuşması adına yapılan hizmetlerimiz vardı. Bunlardan bir tanesi, yine Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle hayata geçirilen Gençlik Merkezi’ydi. Bu, Manisa il sınırları içerisinde yapılan en büyük projeydi. Yaklaşık 2 ay sonra halkımızın kullanımına açacağız. Yine yapımı devam eden, ilçemize kazandırabildiğimiz yüzme havuzumuz, kır düğün salonumuz ve kapalı düğün salonumuz var. Devam eden projelerin içerisinde, yine benim de en çok önem verdiğim Çay Rekreasyon alanı var. Turgutlu’da Irlamaz, Salihli’de Gümüş Çayı tarzında olan bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Yine kapalı otoparkıyla, Türkiye’de ‘sayılı’ diyebileceğimiz, pazaryeri, Büyükşehir Belediye Meclisimizden de geçti. İnşallah Büyükşehir’in desteğiyle bunu hayata geçirmek istiyoruz. Daha sayabileceğimiz çok fazla hizmetimiz var. Çünkü Büyükşehir Belediyesi’nin olmasından dolayı, Selendi en fazla hizmet aldığını düşündüğümüz bir ilçemizdir. Bundan dolayı, Cengiz Ergün Başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum."     ETV ve Denge ekibi, aynı zamanda 'Manisa’nın en genç belediye başkanı' unvanına sahip olan Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar’a (39) yaptıkları ziyaretlerde çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.  
Manisa’nın Selendi ilçesinin yeni Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, göreve gelmesinin ardından gazetemiz Denge ve ETV Manisa ekibini makamında ağırladı. Selendi’nin, Manisa’da en fazla hizmet alan bir ilçe olduğunu belirten genç başkan, yapımı devam eden ve önem verdiği projeleri anlattı. Dumlupınar’ın en büyük amacı, ilçeyi yepyeni bir görünüme kavuşturmak.
HABER
CANER KILIÇ

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Nurullah Savaş’ın Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili aday adaylığı için istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan MHP’li Meclis üyesi Yasin Dumlupınar, gazetemiz Denge’ye konuştu. Asıl mesleği Veteriner Hekim olan Yasin Dumlupınar, "İlçeme, 17 senelik meslek hayatım boyunca en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Akabinde, 2007 yılında MHP Selendi İlçe Başkanlığını yürüttüm. Devam eden süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevine getirildim. 24 Haziran seçimleri dolayısıyla, Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’ın istifasıyla boşalan göreve, gerek parti Genel Başkanımızın, genel merkezimizin, il ve ilçe teşkilatımızın takdiriyle, meclis üyelerimizin oylarıyla seçilerek bu göreve geldik.”dedi.



“ALDIĞIMIZ BU EMANETİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ”
MHP Milletvekili Aday Adayı Nurullah Savaş’a da çıktığı yolda başarılar dileyen Dumlupınar; “Nurullah başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün de büyük destekleriyle, ilçemize hatırı sayılır güzel hizmetler yaptı. Bitenler ve devam edenler var. Biz bu görev süresince, devam eden hizmetleri tamamlayıp, aldığımız bu emaneti layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Tabi ki önderliğinde, bizim 4 yıldır devam eden bir sürecimiz vardı. Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak, Nurullah Başkanımızla birlikte, yapılan hizmetlerin devamında, akışında aktif rol oynuyorduk.” diye konuştu.

“SELENDİ EN FAZLA HİZMET GÖREN İLÇE”
Devam eden projeler arasından, en çok önem verdiği projelere değinen Genç Başkan Dumlupınar, son olarak şu sözlere yer verdi; "Öncelikle şehir merkezimizin güzel bir görünüme kavuşması adına yapılan hizmetlerimiz vardı. Bunlardan bir tanesi, yine Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle hayata geçirilen Gençlik Merkezi’ydi. Bu, Manisa il sınırları içerisinde yapılan en büyük projeydi. Yaklaşık 2 ay sonra halkımızın kullanımına açacağız. Yine yapımı devam eden, ilçemize kazandırabildiğimiz yüzme havuzumuz, kır düğün salonumuz ve kapalı düğün salonumuz var. Devam eden projelerin içerisinde, yine benim de en çok önem verdiğim Çay Rekreasyon alanı var. Turgutlu’da Irlamaz, Salihli’de Gümüş Çayı tarzında olan bu projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Yine kapalı otoparkıyla, Türkiye’de ‘sayılı’ diyebileceğimiz, pazaryeri, Büyükşehir Belediye Meclisimizden de geçti. İnşallah Büyükşehir’in desteğiyle bunu hayata geçirmek istiyoruz. Daha sayabileceğimiz çok fazla hizmetimiz var. Çünkü Büyükşehir Belediyesi’nin olmasından dolayı, Selendi en fazla hizmet aldığını düşündüğümüz bir ilçemizdir. Bundan dolayı, Cengiz Ergün Başkanımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum."
 
 



ETV ve Denge ekibi, aynı zamanda 'Manisa’nın en genç belediye başkanı' unvanına sahip olan Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar’a (39) yaptıkları ziyaretlerde çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.