GÜLEN SOKAĞININ İSMİ DEĞİŞİYOR

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 09:52, Güncelleme: 15.11.2016 - 09:52
 

GÜLEN SOKAĞININ İSMİ DEĞİŞİYOR

Manisa’da Gülen Sokağı’nın ismi, 'Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı'olarak değişiyor.
Manisa’da Gülen Sokağı’nın ismi, 'Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı'olarak değişiyor. Soma’nın Hamidiye Mahallesinde bulunan Gülen Sokağı sakinleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokağın isminin FETÖ elebaşını anımsattığı gerekçesiyle sokak tabelasını indirerek, sokağın isminin değiştirilmesi için harekete geçti. MANİSA'YA HALİSDEMİR SOKAĞI Meclis üyelerinin de oy birliği ile sokağın isminin 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında en büyük pay sahibi olan ’Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı’ olarak değiştirilmesi kabul edildi. Soma Belediyesince kararı alınan sokağın isminin, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in de onayının ardından resmen değişmiş olacağı belirtildi.
Manisa’da Gülen Sokağı’nın ismi, 'Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı'olarak değişiyor.
Manisa’da Gülen Sokağı’nın ismi, 'Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı'olarak değişiyor.

Soma’nın Hamidiye Mahallesinde bulunan Gülen Sokağı sakinleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokağın isminin FETÖ elebaşını anımsattığı gerekçesiyle sokak tabelasını indirerek, sokağın isminin değiştirilmesi için harekete geçti.

MANİSA'YA HALİSDEMİR SOKAĞI
Meclis üyelerinin de oy birliği ile sokağın isminin 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında en büyük pay sahibi olan ’Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Sokağı’ olarak değiştirilmesi kabul edildi.

Soma Belediyesince kararı alınan sokağın isminin, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in de onayının ardından resmen değişmiş olacağı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.