HAYIR YEMEĞİNDE YÖRESEL LEZZETLER İKRAM EDİLDİ

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2018 - 10:04, Güncelleme: 17.04.2018 - 10:04
 

HAYIR YEMEĞİNDE YÖRESEL LEZZETLER İKRAM EDİLDİ

Saruhanlı’nın Aydınlar mahallesinde bu yıl üçünsücü düzenlenen hayır yemeği Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde hayır yemeği düzenlendi. Aydınlar Mahallesi'nde Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan kapalı alanda düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi. GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yemekte yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Mahalle Muhtarı Şaban Kazak başta olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etti. Saruhanlı'nın birçok mahallesinde her yıl geleneksel hayır yemekleri düzenlendiğini ifade eden Yaralı, Aydınlar Mahallesi'nde de bu yıl üçüncü geleneksel hayır yemeğinin gerçekleştirildiğini belirterek "Vatandaşlarımızla, Aydınlar Mahallemizde hayır yemeğinde bir araya geldik. Gerçekten güzel bir ortamda gelenek, görenek ve adetlerimizi devam ettiriyoruz. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Milletçe birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz. Toplumumuzda birlik ve beraberliğe vesile olan bu tür hayır yemeklerinin devam etmesini temenni ediyorum. Hayır yemekleri birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor" dedi.  YEMEĞE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DA KATILDI Mahalle Muhtarı Şaban Kazak ise hem programlarına katıldığı hem de Aydınlar'a kazandırdığı yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya teşekkür etti. Başkan Yaralı, konuşmasının ardından hayır yemeğini hazırlayan kadınları ziyaret ederek teşekkür etti. Yemeğe Başkan Yaralı'nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı
Saruhanlı’nın Aydınlar mahallesinde bu yıl üçünsücü düzenlenen hayır yemeği Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde hayır yemeği düzenlendi. Aydınlar Mahallesi'nde Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan kapalı alanda düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi.

GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yemekte yaptığı konuşmada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Mahalle Muhtarı Şaban Kazak başta olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür etti. Saruhanlı'nın birçok mahallesinde her yıl geleneksel hayır yemekleri düzenlendiğini ifade eden Yaralı, Aydınlar Mahallesi'nde de bu yıl üçüncü geleneksel hayır yemeğinin gerçekleştirildiğini belirterek "Vatandaşlarımızla, Aydınlar Mahallemizde hayır yemeğinde bir araya geldik. Gerçekten güzel bir ortamda gelenek, görenek ve adetlerimizi devam ettiriyoruz. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Milletçe birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz. Toplumumuzda birlik ve beraberliğe vesile olan bu tür hayır yemeklerinin devam etmesini temenni ediyorum. Hayır yemekleri birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı kuvvetlendiriyor" dedi. 

YEMEĞE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DA KATILDI
Mahalle Muhtarı Şaban Kazak ise hem programlarına katıldığı hem de Aydınlar'a kazandırdığı yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya teşekkür etti. Başkan Yaralı, konuşmasının ardından hayır yemeğini hazırlayan kadınları ziyaret ederek teşekkür etti. Yemeğe Başkan Yaralı'nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.