KÖSEM AİLESİ'NİN İKİNCİ BAHARI

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2017 - 09:39, Güncelleme: 12.10.2017 - 09:39
 

KÖSEM AİLESİ'NİN İKİNCİ BAHARI

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde yaşayan Üzeyir Kösem, 13 yıllık hayat arkadaşı Dilek Kösem'e mahalle meydanında düğünleri aratmayacak evlilik yıldönümü partisi düzenleyerek büyük bir sürpriz yaptı. 
Mütevelli Mahallesinde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Üzeyir Kösem, eşi Dilek Kösem'e evliliklerinin 13. yıldönümüne özel bir sürpriz yapmaya karar verdiğini belirtti. Bu kapsamda mahalle meydanına orkestra kurduklarını, dans edecekleri pistin çevresine mumlar yerleştirdiklerini, havai fişek gösterisinden konfetilere kadar her şeyi hazırladıklarını dile getiren Kösem, şunları anlattı: "30'a yakın arkadaşımın yardımıyla güzel bir organizasyon hazırladım. Daha sonra eve gidip, dolaşma bahanesiyle eşimi aracımla dışarıya çıkardım. Alana geldiğimizde eşim gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Böyle bir sürpriz beklemiyordu. Daha sonra eşime bir buket çiçek takdim ettim ve ardından sevdiğimiz şarkılar eşliğinde dans ettik. Bu sırada havai fişekler ve konfetiler patlatıldı. Onun için ne yapsam azdır. Çocuklarımın annesi, onu çok ama çok seviyorum. Bizim için güzel bir anı oldu. Mutluluğumuz daim olur inşallah." Dilek Kösem ise hayatının en güzel anlarından birini yaşadığını ifade ederek, "Çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Eşime çok teşekkür ederim" dedi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesinde yaşayan Üzeyir Kösem, 13 yıllık hayat arkadaşı Dilek Kösem'e mahalle meydanında düğünleri aratmayacak evlilik yıldönümü partisi düzenleyerek büyük bir sürpriz yaptı. 
Mütevelli Mahallesinde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Üzeyir Kösem, eşi Dilek Kösem'e evliliklerinin 13. yıldönümüne özel bir sürpriz yapmaya karar verdiğini belirtti. Bu kapsamda mahalle meydanına orkestra kurduklarını, dans edecekleri pistin çevresine mumlar yerleştirdiklerini, havai fişek gösterisinden konfetilere kadar her şeyi hazırladıklarını dile getiren Kösem, şunları anlattı:



"30'a yakın arkadaşımın yardımıyla güzel bir organizasyon hazırladım. Daha sonra eve gidip, dolaşma bahanesiyle eşimi aracımla dışarıya çıkardım. Alana geldiğimizde eşim gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Böyle bir sürpriz beklemiyordu. Daha sonra eşime bir buket çiçek takdim ettim ve ardından sevdiğimiz şarkılar eşliğinde dans ettik. Bu sırada havai fişekler ve konfetiler patlatıldı. Onun için ne yapsam azdır. Çocuklarımın annesi, onu çok ama çok seviyorum. Bizim için güzel bir anı oldu. Mutluluğumuz daim olur inşallah."



Dilek Kösem ise hayatının en güzel anlarından birini yaşadığını ifade ederek, "Çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Eşime çok teşekkür ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.